• You are here:
  • Home »

Thailändska kvinnor och svenska män

I det här inlägget kan du läsa mer om thailändska kvinnor, hur man träffar dem och vad deras förhållande till svenska män är.

Det blir allt vanligare och mer känt att thailändska kvinnor bildar par med svenska män. Tyvärr har det varit förknippat med något som inte riktigt stämmer. I 99% av fallen är "thaitjejen" inte köpt eller hyrd. Thailändska tjejer delar många värderingar med svenska män - bland annat så värdesätter de familjen, vänner, kvalitetstid och kultur. Du kan lätt träffa en thailändsk tjej på en bar eller ett diskotek. I många fall kan thailändska tjejer också släppa loss och festa. (Precis som du, eller hur?)

Thailändska, och asiatiska kvinnor generellt, värdesätter sin kultur och hemort högt. Dessutom är svenska män eftertraktade hos kvinnor av asiatiskt ursprung. De betraktas som "riktiga män”, anses vara händiga, hjälpsamma och empatiska. Dessutom hjälper svenska män ofta gärna till med hushållsarbetet och barnen.

Klick och träffa mer än 1,5miljon medlemmar hos ThaiCupid


Så kan du träffa thailändska kvinnor

Välj online dejting - det är lätt och det kan gå fort. Det finns många olika dejtingsidor, och det kan vara en bra idé att välja en "specialiserad dejtingsida" – alltså en dejtingsida som specialiserar sig på att föra samman thailändska kvinnor med bland andra nordiska män.

Utbudet är stort - men det är också efterfrågan. Många tjejer från Thailand vill bosätta sig utomlands eller bilda förhållande med en man från utlandet. Det enklaste, mest effektiva och snabbaste sättet att göra det är att hitta en partner genom online dejting. Jag rekommenderar dig att prova ThaiCupid – de har mer än 1 miljon medlemmar, och de flesta av kvinnorna kommer från Thailand. Därav namnet.

Genom att använda ThaiCupid är du för det första skyddad mot bedrägerier. Det är ett stort internationellt företag som driver en lång rad specialiserade dejtingsidor. De har många års erfarenhet och de vet väldigt bra hur man gör en säker sida.

Genom att använda en betalsida är du också skyddad mot många bedragare. Det krävs nämligen ett betalt medlemskap för att kunna läsa och skicka meddelanden - och det är bedragare självklart inte intresserade av att betala för.

Dessutom kan du få ett BILLIGT medlemskap, jämfört med andra sidor - och särskilt om du köper ett medlemskap för mer än 3 månader i taget, vilket jag alltid rekommenderar att göra. Du kan inte skapa en profil, skapa kontakter och så avtala träff och liknande inom 1 månad (dvs om du inte kan ägna hela dagen, alla dagar åt det).


Vill du träffa tusentals thailändska kvinnor?

Det har aldrig varit lättare att träffa en thailandsk kvinna - och få henne hem till Sverige. Det första jag rekommenderar att du gör är att registrera dig för en dejtingsajt där det finns massor av thailändska singlar - som alla söker kärlek utomlands!


Thailändska kvinnor i Sverige

Thailändska tjejer, liksom asiatiska kvinnor, kan du träffa i hela världen - även här i Sverige. Thailand har ett mycket bra förhållande med Sverige. Bland annat har vi (2008) firat en flera århundraden lång relation mellan Thailand och Sverige. Det är därför inte ovanligt att träffa tjejer från Thailand i Sverige. Det kan dock vara svårt, och väldigt många av kvinnorna befinner sig redan i ett förhållande. Gifta eller i ett kärleksförhållande, och det är ju svårt att göra något åt. Kanske har du redan försökt hitta en thailändsk tjej i Sverige utan lycka?

Du skulle kunna överväga att pröva online dejting. Det blir allt populärare och det har aldrig varit lättare att hitta din nästa thailändska partner. Du kan till och med göra det från soffan, därhemma. Med mycket bättre resultat än vad du tidigare har hört talas om.

>