Thailändska kvinnor söker män från Sverige

by

Thailändska kvinnor och svenska män

I det här inlägget kan du läsa mer om thailändska kvinnor, hur man träffar dem och vad deras förhållande till svenska män är.

Det blir allt vanligare och mer känt att thailändska kvinnor bildar par med svenska män. Tyvärr har det varit förknippat med något som inte riktigt stämmer. I 99% av fallen är “thaitjejen” inte köpt eller hyrd. Thailändska tjejer delar många värderingar med svenska män – bland annat så värdesätter de familjen, vänner, kvalitetstid och kultur. Du kan lätt träffa en thailändsk tjej på en bar eller ett diskotek. I många fall kan thailändska tjejer också släppa loss och festa. (Precis som du, eller hur?)

Thailändska, och asiatiska kvinnor generellt, värdesätter sin kultur och hemort högt. Dessutom är svenska män eftertraktade hos kvinnor av asiatiskt ursprung. De betraktas som “riktiga män”, anses vara händiga, hjälpsamma och empatiska. Dessutom hjälper svenska män ofta gärna till med hushållsarbetet och barnen.

Träffa thailändska kvinnor i Sverige på dessa dejtingsajter

I

4996+ online

Stort fokus på söta thailändska kvinnor
Du hittar extremt många asiatiska kvinnor
Kvinnorna är mycket nöjda med svenska män
Kan användas gratis och betald
I

5236+ online

Söta asiatiska kvinnor över hela världen
Webbplatsen med flest asiatiska tjejer
Registrera dig på bara några minuter
Kan användas gratis och betald
I

4911+ online

Vackra singelkvinnor från HELA världen
Det finns särskilt många asiatiska tjejer här inne
Ett av de billigaste premiummedlemskapen
Kan användas gratis och betald

Varför dessa 3 sajter är bäst för att träffa thailändska kvinnor?

Det är ingen hemlighet att det finns tusentals webbplatser som erbjuder dig chansen att träffa thailändska kvinnor. Dessutom har de ofta olika fördelar/nackdelar med webbplatserna. Det finns dock en sak som är den viktigaste faktorn när du vill träffa kvinnor från Thailand. Det är att det faktiskt finns många thailändska kvinnor på webbplatsen.

Detta är huvudskälet till att vi har valt ut dessa webbplatser – de innehåller alla tusentals thailändska kvinnor. Nedan kan du läsa mer om de tre utvalda webbplatserna..

ThaiCupid

ThaiCupid är förmodligen det mest uppenbara valet för att träffa thailändska kvinnor. Som namnet antyder är fokus främst på att sammanföra thailändska kvinnor med män från resten av världen – och de är riktigt bra på det.

Du hittar en astronomisk mängd kvinnor från Thailand, som både bor i Thailand nu, men också i andra länder – inklusive Sverige. De allra flesta bor naturligtvis i Thailand. Det fina med den här webbplatsen är att den i princip är internationell, och nästan alla kvinnor är intresserade av att träffa en partner från utlandet.

Förutom att antalet thailändska kvinnor här är enormt är det också mycket aktivitet. Medlemmarna här är seriösa i sitt sökande, och de söker internationellt (annars skulle de inte vara på en internationell webbplats, eller hur? Du kan också se det i deras profiler. De är oftast noggrant ifyllda med information om sig själva och vad de söker. (och det finns många fina bilder)

Webbplatsen drivs av ett företag som heter Cupid Media, som har drivit internationella nätdejtingwebbplatser sedan omkring år 2000. De har därför stor erfarenhet på området och erbjuder en oslagbar upplevelse på sina webbplatser..

AsianDating

AsianDating är ett utmärkt alternativ till ThaiCupid. Som du kan se av webbplatsens namn är den främst inriktad på asiatisk dejting och asiatiska kvinnor – men det är där Thailand kommer in i bilden. Webbplatsen som helhet är större än ThaiCupid, så du kan hitta miljontals medlemmar här. På förstasidan annonserar de mer än 4 500 000 medlemmar… det borde räcka!

En av fördelarna med den här webbplatsen är att alla medlemmar är från Asien. Du kanske letar efter en kvinna från Thailand, men du kan också hitta en kvinna från Filippinerna, Kambodja, Kina, Indien, Malaysia eller något annat asiatiskt land. Det finns säkert en möjlighet till det här.

En sökning efter kvinnor i Thailand, MED bild på sin profil, visar mer än 1000+ resultat. Alla profiler på första sidan har ett märke med texten “ny” – det betyder att många nya personer ansluter sig varje vecka.

En annan cool funktion på den här webbplatsen är att du kan ladda ner deras smartphone-app (för Android). Med den här appen kan du effektivt hålla kontakten med dina potentiella partners även om du inte sitter vid datorn. Jag rekommenderar att du laddar ner appen – den är MYCKET lätt att använda!

InternationalCupid

InternationalCupid är faktiskt en av mina favoritwebbplatser när det gäller internationell dejting. Först och främst kan du träffa tusentals thailändska kvinnor här. För det andra kan du träffa kvinnor från hela världen – och det är bokstavligen. Det är en av anledningarna till att jag återkommer till detta..om du ska göra en seriös dejtingprofil och prova ett betalt medlemskap en dag, så kan det löna sig mycket bättre att göra det på samma webbplats.

Och finns det någon bättre webbplats att göra det på än den där du kan träffa kvinnor från hela världen? På förstasidan annonserar de att de har mer än 4 000 000 medlemmar.

Även här har jag sökt efter thailändska kvinnor, och resultatet är detsamma som på AsianDating. Över 1000 resultat hittas för profiler MED bild, och alla medlemmar på förstasidan är nyligen registrerade.

InternationalCupid ägs och drivs också av företaget CupidMedia – så här hittar du också en Android-app för smarttelefoner och en webbplats som garanterar dig en säker och underbar upplevelse. Börja bara!

Så kan du träffa thailändska kvinnor

Välj online dejting – det är lätt och det kan gå fort. Det finns många olika dejtingsidor, och det kan vara en bra idé att välja en “specialiserad dejtingsida” – alltså en dejtingsida som specialiserar sig på att föra samman thailändska kvinnor med bland andra nordiska män.

Utbudet är stort – men det är också efterfrågan. Många tjejer från Thailand vill bosätta sig utomlands eller bilda förhållande med en man från utlandet. Det enklaste, mest effektiva och snabbaste sättet att göra det är att hitta en partner genom online dejting. Jag rekommenderar dig att prova ThaiCupid – de har mer än 1 miljon medlemmar, och de flesta av kvinnorna kommer från Thailand. Därav namnet.

Genom att använda ThaiCupid är du för det första skyddad mot bedrägerier. Det är ett stort internationellt företag som driver en lång rad specialiserade dejtingsidor. De har många års erfarenhet och de vet väldigt bra hur man gör en säker sida.

Genom att använda en betalsida är du också skyddad mot många bedragare. Det krävs nämligen ett betalt medlemskap för att kunna läsa och skicka meddelanden – och det är bedragare självklart inte intresserade av att betala för.

Dessutom kan du få ett BILLIGT medlemskap, jämfört med andra sidor – och särskilt om du köper ett medlemskap för mer än 3 månader i taget, vilket jag alltid rekommenderar att göra. Du kan inte skapa en profil, skapa kontakter och så avtala träff och liknande inom 1 månad (dvs om du inte kan ägna hela dagen, alla dagar åt det).

Tips för dig som är seriös när det gäller att hitta thailändska kvinnor

Som jag ofta säger – det absolut enklaste och snabbaste sättet att hitta thailändska kvinnor är genom en dejtingsajt på nätet, där många thailändska kvinnor är registrerade. Det är enkelt, snabbt och billigt – vad kan man inte gilla?

Du kan dock göra vissa saker på din profil för att öka dina chanser att lyckas MYCKET. Läs dem nedan.

Skapa en profil och få all uppmärksamhet du kan få. För att komma igång måste du förstås skapa en profil. Om du har lite teknisk kunskap kan detta göras på några minuter. Därefter måste du fylla i all din information.

Du kanske vill börja med den enkla delen, som är dina fysiska egenskaper (ögonfärg, hårfärg/längd, längd, skostorlek osv.). Dessa fylls snabbt i och sedan kommer du till den viktiga delen: din profiltext. I profiltexten har du full frihet att skriva vad du vill. Det är ditt jobb att fånga besökarens uppmärksamhet så bra som möjligt… och hur gör du det?

Skriv en rolig berättelse om något du har varit med om – helst lite kort. Detta kommer att få de besökande kvinnorna att le och få dem att vilja läsa mer. Berätta sedan något om dig själv – och det bör vara något om dina bästa egenskaper, gärna också personliga. Varför vill de komma i kontakt med dig? Vilka positiva saker kan du erbjuda?

Skaffa ett medlemskap och skriv till fler thailändska kvinnor. Det kanske inte låter som ett stort åtagande att köpa ett medlemskap, men det är verkligen värt det. Endast medlemmar som har ett medlemskap kan läsa och skriva brev till andra medlemmar. Det betyder att om du vill kontakta en thailändsk kvinna måste antingen du eller hon ha ett medlemskap. Varför inte ta kontroll över situationen och låta ALLA kvinnor se dina brev?

Jag skulle faktiskt rekommendera att du skriver till flera kvinnor när du först börjar med den dejtingsajt du väljer. Det kan finnas oändliga skäl till varför en kvinna inte svarar på ditt brev. Orsaken spelar ingen roll heller, men det händer – och vissa kvinnor vill man inte ha särskilt bra kemi med, och det är bara så det är.

Du ökar dina chanser att få svar på dina brev enormt om du skickar ett brev till antingen 5 eller 10 kvinnor. När samtalen fortskrider kommer du snabbt att hitta den person som du vill utveckla en “relation” med. När du har kommit så här långt i processen ska du naturligtvis inte fortsätta att skriva till många olika kvinnor. Det är BARA att få igång en riktig konversation med en trevlig kvinna.

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa Thailändska kvinnor. Skapa en profil på ThaiCupid och du kan kontakta fler än 4 500 000 registrerade användare! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?

I

4996+ online

Stort fokus på söta thailändska kvinnor
Du hittar extremt många asiatiska kvinnor
Kvinnorna är mycket nöjda med svenska män
Kan användas gratis och betald