Baltiska kvinnor – lettiska, estniska och litauiska kvinnor

by

 Om det finns en sak som kan sägas om kvinnor från de baltiska länderna, är det deras vackra utseende. Det går inte att förbise. Du kan läsa här mer om kvinnor från Estland, Litauen och Lettland – även kända som baltiska länder eller Baltikum.

Inte nog med att kvinnorna är enormt vackra, så är de också ganska speciella. Dessutom vill många jättegärna träffa svenska män – och fler och fler kvinnor från Baltikum bildar par med svenska män.

Möt baltiska kvinnor på onlinedejting-hemsidor

Aldrig har det varit enklare att möta kvinnor från baltiska länder, tack vare internet och dess många möjligheter. Det finns många sidor, och jag vill föreslå att du tittar närmare på en av webbplatserna nedan.Här kan du gratis upprätta en profil, skriva din profiltext och sätta in en profilbild. Jag rekommenderar att du skriver en utförlig text, för att intressera dem som tittar. Du kommer då att få fler förfrågningar från baltiska kvinnor än om du lämnar din text tom.

Utöver att berätta om dig själv bör du också skriva vad du söker i en kommande partner, och vad du kan erbjuda din kommande baltiska kvinna.

Det är en internationell dejtingsida, med tiotusentals medlemmar från hela världen – och i särskilt då de baltiska länderna.

I

3945+ online

Extremt många vackra Baltiska kvinnor
Mycket aktiva östeuropeiska kvinnor
Mycket snabb profilregistrering
Kan användas gratis och betald
I

4911+ online

Vackra kvinnor från HELA världen + Baltiska staterna
Kvinnorna älskar svenska män
Ett av de billigaste premiummedlemskapen
Kan användas gratis och betald
I

3945+ online

De vackraste kvinnorna från hela världen
Kvinnorna har en stor vilja att hitta en svensk man
Skapa din användare på mindre än 2 minuter
Kan användas gratis och betald
I

2274+ online

Ryska + Baltiska kvinnor från hele världen
Här finns främst ryska kvinnor
Massor av nya medlemmar varje dag
Kan användas gratis och betald

Därför ska du använda dig av ovanstående hemsida

Antalet och utbudet av hemsidor där du kan träffa baltiska kvinnor är jättestort, och det blir knappast färre eftersom att nya hela tiden tillkommer. Allihop har smarta funktioner och nya, banbrytande designer. Dock är det en sak som är den viktigaste när du ska välja en baltisk dejting-hemsida… det ska nämligen finnas rikligt med baltiska kvinnor på hemsidan du väljer.

Det låter egentligen självklart, men många sidor skryter om att man har allt när man egentligen bara har hälften. Ovanstående hemsidor har jag själv kollat, och de innehåller tusentals baltiska kvinnor. Här nedan kan du läsa lite mer om dem, och vad som gör dem till de bästa alternativen.

InternationalCupid

InternationalCupid är ett av alternativen när du vill träffa riktiga och seriösa baltiska kvinnor från Estland, Lettland eller Litauen. Därutöver innehåller hemsidan också miljoner av kvinnliga medlemmar från hela världen – vilket jag själv tycker är en av sidans absolut största fördelar. Att ha möjligheten att komma i kontakt med kvinnor från hela världen på bara några minuter… det blir väl inte mycket bättre?

Hemsidan ägs (och drivs) av ett internationellt företag som har mycket stor erfarenhet när det kommer till att driva internationella onlinedejtingsidor. Företaget (Cupid Media) startade år 2000 och driver nu mer än 30 hemsidor som alla har fokus på att få människor från hela världen att mötas. Du kan därför alltid vara säker på att det finns massor av aktiva och seriösa medlemmar på deras hemsidor – och det gäller så klart också på InternationalCupid.

Tag chancen, og opret en profil. Det koster dig ikke noget, og du kan være igang på ganske få minutter. Hvis du tilføjer et profilbillede også, vil du kunne se andre medlemmers billeder i stort format (og der er mange smukke baltiske kvinder at kigge på

Ta chansen och skapa en profil. Det kostar dig inget, och du kan vara igång på ganska få minuter. Om du också lägger upp en profilbild så kan du se andra medlemmars bilder i större format (och det finns många vackra baltiska kvinnor att titta på).

RussianCupid

RussianCupid låter kanske inte som det allra mest uppenbara alternativet, men förtjänar med säkerhet en plats på listan. Rysland och Baltikum ligger nära varandra, och det är säkert därför de finns massor med baltiska kvinnor på den här hemsidan. Utöver baltiska kvinnor finns det självklart också en massa (MYCKET) vackra ryska kvinnor – det säger nästan sig självt. Prova själv att logga in på sidan och gå till Sök –> Populära sökningar –> Mest populära. Där ser du listan över de mest populära kvinnorna, och jag vågar lova dig att det är en fröjd för ögat! Du finner dessutom kvinnor i alla olika åldrar.

RussianCupid erbjuder också en smartphone-app till Android-systemet. Så om du har en Android är det bara att ladda ner appen – den är enormt effektiv på att upplysa dig om något händer. Du kan välja själv när du vill ha notifikationer, som vid nya besök, förfrågningar och självklart om någon gillar din profil.

Här inne kommer det också nya kvinnor (bland annat baltiska kvinnor) och registrerar sig varenda dag. På startsidan berättar man att man har fler än 2000 000 medlemmar – det borde vara tillräckligt för den allra mest kräsne.

Hur är snygga baltiska kvinnor?

Liksom med kvinnor från östeuropeiska länder och Ryssland, är baltiska kvinnor enormt självständiga, öppensinnade, intelligenta och inte minst kärvänliga. Hamnar du i ett förhållande med en kvinna från ett Baltikum-land, kommer du att få se en kvinna som arbetar för förhållandet, och som älskar sin man. Hon visar det också. Det betyder dock inte att du kan lata dig genom förhållandet – hon förväntar sig självklart någonting av dig också. Din kärlek, öppenhet, stöttning och vänlighet. De vill dela livet med dig, och de vill att du delar ditt med dem.

Baltiska kvinnor besitter många kvaliteter, och värderingar, som också tilltalar svenska män. De söker trygghet i ett starkt land, med en god framtid och med många möjligheter, som Sverige ju har. Möjligheter som dessa kvinnor inte har i Estland, Lettland eller Litauen.

Baltiska kvinnor värdesätter ofta alla små men goda ting i livet. Till exempel en promenad hand-i-hand, ett besök på det lokala caféet, eller bara en avslappnande söndag i gott sällskap. Om du tycker om att göra små kärleksfulla saker i vardagen, kommer din baltiska kvinna helt säkert att lägga märke till det, och värdesätta dig ännu mer.

Det är lite av en generell tendens med baltiska kvinnor – många har blivit uppfostrade till att ha väldigt bra maner, ha bra klädsmak och värna om sitt utseende, och besitter dessutom mycket värdighet. Man kan väl siga att de genom sin uppfostran och sina ungdomsår lärt sig att uppföra sig fint, och skapa bästa möjliga förstahandsintryck.

Egenskaper hos baltiska kvinnor

Precis som kvinnor från östeuropeiska länder och Ryssland är baltiska kvinnor enormt självständiga, öppensinnade, intelligenta och inte minst kärleksfulla. Om du ingår ett förhållande med en kvinna från Baltikum, kommer du att se en kvinna som arbetar för relationen och älskar sin man. Hon visar det också. Men det betyder inte att du kan lata dig genom förhållandet – de förväntar sig naturligtvis något av dig också. Din kärlek, stöd, vänlighet och öppenhet. De vill dela med dig – och de vill att du delar med dem.

Baltiska kvinnor har faktiskt många gemensamma egenskaper och värderingar med svenska män. De söker trygghet i ett starkt land, med en bra framtid och med många möjligheter, som t.ex. Sverige har. Möjligheter som dessa kvinnor inte har i Estland, Lettland eller Litauen.

Träffa baltiska kvinnor online

Aldrig har det varit lättare att träffa kvinnor från de baltiska länderna. Tack vare internet och dess många möjligheter. Det finns många sidor, och här på Find Kærlighed rekommenderar vi DENNA. Här kan du skapa profil gratis, skriva din profiltext och lägga till profilbild. Vi rekommenderar att du skriver en uttrycksfull text för att fånga intresset hos de som tittar. Du kommer att få fler förfrågningar än om du skulle lämna din profilsida tom.

Vi rekommenderar också att du skriver vad du söker hos en framtida partner, samt vad du kan erbjuda din kommande baltiska fru.

Det är en internationell dejtingsida med tiotusentals medlemmar från hela världen – och särskilt från de baltiska länderna.

Kvinnor från Estland, Lettland och Litauen vill träffa svenska män

Allt fler kvinnor från baltiska länder bildar par med svenska män. Svenska män och deras levnadssätt uppfyller många av kvinnornas önskemål och förväntningar på ett förhållande.

De uppskattar humor, stabilitet, kärlek, öppenhet, delande och i synnerhet de små sakerna i livet. Dessutom behandlar de sina män väl.

  • Kvinnor från Estland är mycket kärleksfulla och glada. De älskar en god drink och talar ofta mycket bra engelska.
  • Lettiska kvinnor är lite mer reserverade och kommer att behöva lite längre tid för att öppna upp sig för dig. De talar också mycket bra engelska.
  • Litauiska kvinnor är lite blyga och kommer också behöva lite tid för att öppna upp sig helt.

Vi är dock övertygade om att det är värt att vänta – om du letar efter vackra baltiska kvinnor.

Lettiska kvinnor

Ett roligt faktum – Lettland är det land med störst ojämlikhet i antalet kvinnor och män. Det finns således 8% fler lettiska män än lettiska kvinnor.

Många lettiska kvinnor är lite reserverade i början av en bekantskap, men om du fortsätter och är intresserad av henne, kommer hon så småningom att öppna upp sig för dig. Om du visar ett naturligt och genuint intresse, kommer hon snabbt att märka detta och besvara ditt intresse.

Om du besöker Lettland, för att hitta vackra lettiska kvinnor, ska du vara uppmärksam på en sak. Riga. Har du hört talas om Riga?

Riga kallas också för “sexhuvudstaden” i Östeuropa, och man ser därför oräkneliga utländska män som bara kommer till landet för att få ett snabbt ligg. Det gäller självklart inte dig.

Till dig som är seriös kring baltisk dejting

Om du nu har läst hela vägen hit så är du antagligen ganska seriös i ditt sökande efter en vacker baltisk kvinna. Du ska nu komma igång med baltisk dejting – och ska göra det via internet. Här har du störst chans att möta en (eller flera) snyga baltiska kvinnor. Nedantill får du några bra trips som du kan inspireras av eller rentav använda – oavsett vad kan de absolut öka dina chanser till framgång med baltisk dejting.

Upprätta en profil och skriv en intressant profiltext och lägg upp välvalda bilder. Det låter mycket enkelt, eller hur? Det är det faktiskt också, men du kan gott lägga ner lite tid om du vill göra en ordentlig och intressant profil. Det första du bör göra är att fylla in informationen om din längd, hårlängd, hårfärg, ögonfärg, kroppstyp och liknande. Denna information går snabbt att fylla i, och ger den besökande baltiska kvinnan möjligheten att föreställa sig hur du ser ut, och hur ni skulle se ut tillsammans.

Nästa sak du ska göra är att fylla ut din profiltext. Det är här du har möjlighet att skilja dig från mängden och göra ett gott intryck på de som besöker din profil (vilket många kvinnor gör – om du har skickat någonting till dem, så vill de se vem du är innan de svarar). En genomsnittlig kille skriver något roligt om sig själv, vad de söker, kanske varför de har registrerat sig och liknande. Det kan du också göra, men du kan också vara kreativ.

Testa detta: skriv en rolig anekdot eller historia från ditt liv i toppen av profiltexten. Alla älskar roliga historier. När den baltiska kvinnan börjar läsa din berättelse så slutar hon inte förrän den är slut… och om hon tyckte att den var rolig så kommer hon genast vara MYCKET mer intresserad av dig än om du bara skrivit en vanlig beskrivning av dig själv.

Dina bilder är också ett riktgt bra verktyg, särskilt för att skapa ett bra första intryck. Din profilbild är det ALLRA första som alla användare ser – redan innan de kommer in på din profil. Den visas i inkorgen när du skickar ett meddelande, och när du dyker upp i sökresultaten. Här får du ett tips om vad som är en bra profilbild: använd ett ansiktsfoto.

Du vill gärna tilldra dig den riktiga uppmärksamheten från kvinnorna. Om en kvinna stöter på din profil i sökresultaten, så vill hon alltid se ditt ansikte omedelbart, och utifrån det kan hon göra en snabb bedömning ifall hon är attraherad av dig. Om hon inte är det, ja då klickar hon ju inte… men om hon är intresserad så klickar hon, och då kanske du får ett meddelande.

Ta kontrollen genom att skaffa ett medlemskap och skriv till alla baltiska kvinnor du har lust med. Detta kan vara något av de viktigaste beslut du kan ta i sökandet efter en vacker baltisk kvinna. Faktum är att på 99%av alla seriösa dejtingsidor ska du (eller mottagaren) ha ett premium-medlemskap för att antingen kunna läsa eller besvara ett meddelande. Det betyder att utan ett medlemskap så behöver du hitta en baltisk kvinna med premium-medlemskap för att kunna komma i kontakt med henne.

Om du däremot skaffar dig ett eget medlemskap så är du i FULL kontroll. Du kan skriva till ALLA kvinnor du överhuvudtaget kan! Det ingår i medlemskapet att de alla kan läsa och besvara dina meddelanden också. Som jag ser det är medlemspriset ganska lågt när man tänker på det eventuella utfallet – att möta och skap ett förhållande med en vacker baltisk kivnna.

Till en början, när du fått ditt medlemskap, bör du ta kontakt med åtskilliga baltiska kvinnor. Du kommer helt säkert att skriva till någon som av en eller annan orsak inte svarar – kanske skriver hon med någon annan, kanske använder hon inte längre hemsidan eller inte sett ditt meddelande, orsaken är egentligen oviktig, men det händer. Därför kan du “helgardera” dig genom att skriva med flera kvinnor och sedan känna efter vem du har lust att prata vidare med, och fokusera mer på dem.


Jag rekommenderar dock att du bara skriver med 1 kvinna när det börjar bli lit mer seriöst, för då har du ju inte så stor nytta av att skriva med flera.

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa Baltiska kvinnor. Skapa en profil på SingleSlavic och du kan kontakta fler än 2 300 000 registrerade användare! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?

I

3945+ online

Extremt många vackra Baltiska kvinnor
Mycket aktiva östeuropeiska kvinnor
Mycket snabb profilregistrering
Kan användas gratis och betald