Baltiska kvinnor – lettiska, estniska och litauiska kvinnor

Baltiska kvinnor - lettiska, estniska och litauiska kvinnor

Om det finns en sak som kan sägas om kvinnor från de baltiska länderna, är det deras vackra utseende. Det går inte att förbise. Du kan läsa här mer om kvinnor från Estland, Litauen och Lettland - även kända som baltiska länder eller Baltikum.

Inte nog med att kvinnorna är enormt vackra, så är de också ganska speciella. Dessutom vill många jättegärna träffa svenska män - och fler och fler kvinnor från Baltikum bildar par med svenska män.

Egenskaper hos baltiska kvinnor

Precis som kvinnor från östeuropeiska länder och Ryssland är baltiska kvinnor enormt självständiga, öppensinnade, intelligenta och inte minst kärleksfulla. Om du ingår ett förhållande med en kvinna från Baltikum, kommer du att se en kvinna som arbetar för relationen och älskar sin man. Hon visar det också. Men det betyder inte att du kan lata dig genom förhållandet - de förväntar sig naturligtvis något av dig också. Din kärlek, stöd, vänlighet och öppenhet. De vill dela med dig - och de vill att du delar med dem.

 • 2300 online 

 • Extremt aktiva Baltiska kvinnor
 • Snabbaste och enklaste registreringen
 • Mestadels vackra Slaviska kvinnor

 • 2700 online 

 • Flest kvinnor från Ryssland + de baltiska länderna
 • Snabb och enkel registrering
 • Kvinnorna här inne är MYCKET vackra

 • 3900 online 

 • Aktiva singelkvinnor från hela världen
 • Skapa profil på några minuter
 • Se alla vackra profilbilder

Baltiska kvinnor har faktiskt många gemensamma egenskaper och värderingar med svenska män. De söker trygghet i ett starkt land, med en bra framtid och med många möjligheter, som t.ex. Sverige har. Möjligheter som dessa kvinnor inte har i Estland, Lettland eller Litauen.


Träffa baltiska kvinnor online

Aldrig har det varit lättare att träffa kvinnor från de baltiska länderna. Tack vare internet och dess många möjligheter. Det finns många sidor, och här på Find Kærlighed rekommenderar vi DENNA. Här kan du skapa profil gratis, skriva din profiltext och lägga till profilbild. Vi rekommenderar att du skriver en uttrycksfull text för att fånga intresset hos de som tittar. Du kommer att få fler förfrågningar än om du skulle lämna din profilsida tom.

Vi rekommenderar också att du skriver vad du söker hos en framtida partner, samt vad du kan erbjuda din kommande baltiska fru.

Det är en internationell dejtingsida med tiotusentals medlemmar från hela världen - och särskilt från de baltiska länderna.

Vacker kvinna från SingleSlavic

Kvinnor från Estland, Lettland och Litauen vill träffa svenska män

Allt fler kvinnor från baltiska länder bildar par med svenska män. Svenska män och deras levnadssätt uppfyller många av kvinnornas önskemål och förväntningar på ett förhållande.

De uppskattar humor, stabilitet, kärlek, öppenhet, delande och i synnerhet de små sakerna i livet. Dessutom behandlar de sina män väl.

 • Kvinnor från Estland är mycket kärleksfulla och glada. De älskar en god drink och talar ofta mycket bra engelska.
 • Lettiska kvinnor är lite mer reserverade och kommer att behöva lite längre tid för att öppna upp sig för dig. De talar också mycket bra engelska.
 • Litauiska kvinnor är lite blyga och kommer också behöva lite tid för att öppna upp sig helt.

Vi är dock övertygade om att det är värt att vänta - om du letar efter vackra baltiska kvinnor.


Vacker kvinna från SingleSlavic

Lettiska kvinnor

Ett roligt faktum - Lettland är det land med störst ojämlikhet i antalet kvinnor och män. Det finns således 8% fler lettiska män än lettiska kvinnor.

Många lettiska kvinnor är lite reserverade i början av en bekantskap, men om du fortsätter och är intresserad av henne, kommer hon så småningom att öppna upp sig för dig. Om du visar ett naturligt och genuint intresse, kommer hon snabbt att märka detta och besvara ditt intresse.

Om du besöker Lettland, för att hitta vackra lettiska kvinnor, ska du vara uppmärksam på en sak. Riga. Har du hört talas om Riga?

Riga kallas också för "sexhuvudstaden" i Östeuropa, och man ser därför oräkneliga utländska män som bara kommer till landet för att få ett snabbt ligg. Det gäller självklart inte dig.


Vill du träffa tusentals baltiska kvinnor?

Det har aldrig varit lättare att träffa en baltisk kvinna - och få henne hem till Sverige. Det första jag rekommenderar att du gör är att registrera dig för en dejtingsajt där det finns massor av baltiska singlar - som alla söker kärlek utomlands!

>