Polske kvinnor och män från Sverige

Polska kvinnor

Polska kvinnor söker män från Sverige

Fler och fler kvinnor från Polen söker män från Sverige. Det gör de för att de vill ha ekonomisk trygghet, en trevlig man, en bra framtid och som ett spännande äventyr. Det finns många sociala problem i Polen, bland annat med hög alkoholkonsumtion. Det gör att många av dessa kvinnor söker kärleken utanför Polen, och särskilt i Sverige, där vi har det mycket bättre ställt.

Polska kvinnor är inte bara vackra utan också kärleksfulla

Polen har några av världens vackraste kvinnor. De är intelligenta, roliga, gillar inte drama - och så uppskattar de verkligen intimitet och närhet - även om de inte gillar att visa för mycket hud, när det gäller klädsel. Polska tjejer gillar sex (som de flesta kvinnor gör) och vill gärna ha ett stabilt förhållande utan alltför mycket drama. I de flesta fall är de också monogama och väldigt kvinnliga.

Träffa polska kvinnor via online-dejting

Fler och fler dejtingsidor dyker upp som gör det möjligt att kontakta och lära känna polska tjejer. De flesta polska tjejer talar mycket bra engelska, och kommunikation kommer därför inte att vara ett hinder för att möta kärleken. Lycklig Kärlek rekommenderar denna sida om du är intresserad av att kontakta kvinnor från Polen.

Det är ganska gratis att skapa en profil. Därefter kan du surfa runt på sidan och titta på alla kvinnliga medlemmar. Även om du inte har premiumabonnemang kan du faktiskt ändå göra mycket. Du kan bland annat söka och titta på profiler, visa intresse, spara sökningar, använda avancerad sökning och mycket mer. Det enda du inte kan göra är att boosta din profil, läsa meddelanden från kvinnor eller skicka meddelanden. Detta kräver premiumabonnemang (från endast ca 62 kronor per månad).

polska kvinna

Klik och möt väckra polska kvinnor!


Polska kvinnors förväntningar infrias av svenska män

Som det skrevs ovan, söker många polska tjejer kärleken utanför Polen. Bland annat för en bättre ekonomisk framtid. Det betyder dock inte att du kommer att behöva överösa din nya partner med materiella saker. De allra flesta polska kvinnor uppskattar de små sakerna - som många kvinnor gör, från länder med sociala problem. Det kan, till exempel, vara en promenad på stranden eller bara i frisk luft.

Polska tjejer är vanligtvis slanka och älskar att vara på stranden. Beroende på var de bor i Polen kan det vara långt till stranden. Dessutom är vädret sällan så bra. Berätta därför om svenska stränder och visa några bilder på din favoritstrand.


Polska kvinnor och deras dröm om äktenskap

Många polska kvinnor har, från det de är små, en dröm om ett underbart familjeliv, med en trevlig man. De är villiga att arbeta hårt för att uppnå denna dröm. Äktenskapet har därför hög prioritet hos dem - till skillnad från många av de polska männen.

De uppskattar de normala könsrollerna där kvinnan lagar mat och mannen arbetar på huset. Förvänta dig dock att din polska fru vill delta i det arbetet också. De är mycket självständiga och hårt arbetande.


Vill du träffa tusentals polska kvinnor?

Det har aldrig varit lättare att träffa en polska kvinna - och få henne hem till Sverige. Det första jag rekommenderar att du gör är att registrera dig för en dejtingsajt där det finns massor av polska singlar - som alla söker kärlek utomlands!

>