Därför ska du ALDRIG dejta en rysk kvinna

by | Ryska dating

Därför ska du INTE dejta en rysk kvinna!

Denna artikel är naturligtvis gjord för att vara lite sarkastisk (och för att vara lite rolig).

Du ska inte dejta en rysk kvinna om du inte vill uppleva en massa underbara saker. ENDAST om du vill ha en vacker, lojal, kvinnlig och självständig kvinna ska du dejta en rysk kvinna.

Utseende – de ÄR snyggare än du

Ryska kvinnor är alltför vackra för dig. De är skapta för att se vackra och läckra ut. Ska du till affären eller posten? Då kommer hon att vara din vackra följeslagare. Ska du över till ett vänpar eller någon familj? Då kommer hon att vara uppklädd och redo att inta scenen som vinnare av en skönhetstävling.

Varför är det så dåligt, tänker du?

Jo. Det betyder självklart att också du själv måste upprätthålla en viss standard vad gäller ditt utseende. Du kan ju inte gå runt i träskor och overall om din ryska fru/partner står i högklackat och klänning. Det går inte om du går runt och ser ut som någon som precis kommit ut ur ladugården (självklart så länge du inte precis kommit ut ur den). Annars finns det inga ursäkter – så på med dina fina kläder. Kanske ska du ut och handla något, men så har du turen att ha en moderiktig kvinna vid din sida.

I

2112+ online

Ryska gudinnor söker kärlek utomlands
Kvinnorna här inne är väldigt aktiva
Registrera dig och träffa ryska kvinnor
Kan användas gratis och betald

Du riskerar att få ryska SVÄRFÖRÄLDRAR!

Genom att ha ett förhållande med en rysk kvinna är det (minst) 2 personer du måste inkludera i förhållandet. Dina svärföräldrar.

Detta kan resultera i flera semifarliga scenarier. Om du till exempel blir bjuden på middag hos din ryska kärastes familj riskerar du att få ALLTFÖR MYCKET MAT!

Inte direkt någon blygsam mat heller. Nej. Du får sallader med 46% majonnäs, mängder av potatis, soppa, kött, soppa med kött, lite mer potatis, lite mer kött –  och avslutningsvis en tårta till efterrätt. Dessutom ska du äta upp allt. Det är oartigt att lämna mat på sin tallrik i Ryssland. Du kommer få mat tills du inte kan resa dig från bordet.

Du ska därför överväga om det är värt det – att ha en rysk fru, men få övervikt på köpet?

Var beredd på massor av LOJALITET

Lojalitet är det värsta, eller hur? Vad ska man överhuvud taget ha en lojal fru eller partner till. Vem vill ha en rysk fru som man kan lita på och räkna med. En som följer överenskommelser och förväntar sig samma av dig…?

Det vill jag egentligen gärna.

En rysk kvinna har oftast (på grund av kulturen) en stark tro på att hennes speciella person är den bästa på jorden. Den starkaste, roligaste, smartaste. Och hon är helt ärlig kring det här.

 Ryska kvinnor värdesätter sig själva riktigt mycket, och de värdesätter sin partner. Hon är drottningen, och hon ska naturligtvis ha en kung som hon kan dela allt med. Hon kommer också att behandla dig som en kung, med respekt, omsorg och stöd.

Så, om du inte gillar lojalitet och stöd, så ska du definitivt inte dejta en rysk kvinna.

Du riskerar att ha en fru som har FÖRVÄNTNINGAR på dig

Och nej, det räcker inte att bara älska din ryska käraste – du ska också visa det. Hon kommer inte bara att nöja sig med en man som älskar henne högt. Hon vill ha den bästa mannen (för henne) och hon vill att han ska älska henne ÖVERALLT på jorden.

Här kommer du riktigt långt med goda gamla maner. Du ska hålla upp dörren för henne, ta med blommor när du ska på dejt, och hjälpa henne att hänga upp hennes jacka. Dra ut stolen för henne. Om du inte visar dessa gentlemannamässiga gester, kommer det bli svårt för dig.

 Du ska inte bara vara gentleman mot din käraste. Du kommer att vara hjälte i hennes ögon om du hjälper en hemlös katt eller erbjuder din plats till en äldre person på bussen/tåget. Lyckligtvis uppskattar ryska kvinnor allt du gör – så dra dig inte för att skoja, det kommer troligen att uppskattas. Och vem vet, kanske leder det till annat kul vid ett annat tillfälle?

Du kommer att bli FULLPROPPAD med rysk mat

Var beredd på mycket mat – även utanför svärföräldrarnas hem. För många ryska kvinnor är mat ett mycket bra sätt att uttrycka sin kärlek på. Det kommer utan tvekan resultera i några mat-experiment.

Kanske känner du redan till någon rysk maträtt, och ofta är det också mycket gott. Om du så småningom lär känna det ryska köket kommer du högst sannolikt att bli överraskad.

Vad är det för en underlig, lila sallad? Hur många olika typer av inlagda grönsaker finns det EGENTLIGEN på jorden? Varför stoppar hon kål i allt?

Bara njut.

 Annars ska du aldrig dejta en rysk kvinna om du inte gillar mat och inte vill upptäcka en mängd nya rätter.

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa Ryska kvinnor. Skapa en profil på MeetNiceRussian och du kan kontakta fler än 1 930 000 registrerade användare! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?

I

2112+ online

Ryska gudinnor söker kärlek utomlands
Kvinnorna här inne är väldigt aktiva
Registrera dig och träffa ryska kvinnor
Kan användas gratis och betald