Warning: include_once(/var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-content/plugins/jce/jcec.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-settings.php on line 83

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-content/plugins/jce/jcec.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-settings.php on line 83
Bästa ryska dejtingsidor – Lycklig Kärlek

De bästa ryska dejtingsidorna för att hitta rysk partner

Här är de två bästa ryska dejtingsidorna för att dejta en rysk partner!

Välkommen till Findkaerligheds guide, där vi går igenom de 2 bästa dejtingsidorna där du kan hitta en rysk partner. Här i artikeln kan du se en jämförelse, och varför dessa två sidor är av oss utnämnda till att vara de bästa. (Om du känner till några som är bättre, skulle vi gärna höra om det!)

Vi älskar ryska dejtingsidor och vill gärna hjälpa dig att välja den bästa. Vi går regelbundet igenom våra artiklar och ser till att de är helt up to date. Därför är du alltid välkommen att kontakta oss om du har kommentarer om vår guide till de bästa ryska dejtingsidorna eller andra.

I denna artikel tittar vi på två ryska dejtingsidor och beskriver dem ingående.

 

Ryska dejtingsidor 1 – Russian Cupid

Stort internationellt företag – med mottot “Hitta din ryska skönhet”. Och de finns det verkligen gott om, med mer än 1 miljon ryska kontaktannonser. Det är en mycket säker sida att använda. Cupid är ett företag som globalt driver en lång rad olika specialiserade dejtingsidor. Framför allt så är deras ryska webbplats nästan löjligt stor. Tänk dig att du fyller i din profil måndag kväll och tisdag morgon finns det 15 meddelanden från intresserade kvinnor. Inte illa, va?

För att komma igång på Russian Cupid, ska du bara följa 3 steg som de själva beskriver.

 1. Skapa en profil
 2. Bläddra bland bilder och profiler
 3. Starta kommunikation

Numera är det också möjligt att logga in med din Facebook-profil. Det är väldigt enkelt och du slipper gå igenom alla steg som krävs för att skapa en profil. Oroa dig inte – det kommer aldrig visas på din Facebook-profil och dina vänner på Facebook kan inte se att du är registrerad med din Facebook-profil på Russian Cupid. En stor fördel med denna sida är de många medlemmarna, från hela Ryssland. Jag var inne på sidan och tittade idag medan jag skrev den här artikeln; kl 13.26 på en söndag eftermiddag finns det 1686 medlemmar online.

 

Priserna hos Russian Cupid

Liksom i stort sett alla andra dejtingsidor, kommer Russian Cupid att debitera en avgift om du vill ha Platinum eller Gold-medlemskap. Du kan utan problem skapa en profil gratis och surfa runt på sidan för att se kvinnorna. (Du kan också kommunicera med andra medlemmar som har köpt ett medlemskap). Se här en illustration över vad du kan göra med Standard-, Gold- respektive Platinum-medlemskap.

Om du vill ha full kontroll över din profil och vem du vill kontakta, måste du investera i ett Platinum eller Gold-medlemskap. Vi rekommenderar alltid att man köper medlemskap med minst 3 månaders löptid. Här finns det inte bara en stor rabatt att hämta, utan man ser också till att man har tid nog att skapa ordentliga förutsättningar. Det kan vara svårt att lyckas med inom en månad!

Platinum-medlemskap

Med Platinum-medlemskap kan du nyttja alla funktioner på sidan. Du kan till och med få din profil att hamna högt upp bland de andra profilerna i sökresultaten (detta innebär att kvinnor som söker manliga medlemmar kommer att se din profil som en av de första). Dessutom kan du få VIP Profile Highlighting och fördubbla ditt profilutrymme. På det hela taget ökar du AVSEVÄRT dina chanser för ett lyckat förhållande jämfört med Gold- eller Standard-medlemskap. Priserna är:

 • 1 månad – 39,99€
 • 3 månader 79,98€ (26,66€ per månad)
 • 12 månader 159,99€ (13,33€ per månad)

Tänk på att medlemsavgifterna debiteras en gång. Glöm inte att avbryta ditt Premium-medlemskap om du inte vill bli debiterad för nästa period. Som du kan se så finns det ganska stora rabatter att hämta om man köper medlemskap för 3 eller 12 månader!

Gold-medlemskap

Med ett Gold-medlemskap kan du göra mer än vad du kan med ett Standard-medlemskap. Du kan dock göra lite mindre än om du har Platinum-medlemskap. Med ett Gold-medlemskap slipper du se annonser, och du kan kommunicera med alla på sidan som du är intresserad av. Du kan också använda dig av live-chatt och du kan till och med bläddra bland profiler helt anonymt, om så önskas. Allt detta kan du inte göra om du har ett Standard-medlemskap. Priserna för ett Gold-medlemskap är:

 • 1 månad – 32,99€
 • 3 månader 65,98€  (21,99€ per månad)
 • 12 månader 131,99€ (11€ per månad)

Observera också här att medlemsavgifterna debiteras en gång. Du måste också säga upp detta medlemskap innan den nya medlemskapsperioden (när det löper ut) om du inte vill förlänga det. Återigen är det uppenbart att man kan få stora rabatter genom att köpa längre medlemskap.

Låter det intressant?

PROVA Russian Cupid redan idag om du har tankar att eller vill hitta en rysk käresta. Klicka på länken HÄR, och du kan komma igång direkt. Det finns massor av ryska kvinnor som väntar på ditt brev.


Ryska Dejtingsidor 2 – Single Russian Woman

Single Russian Woman är också en stor, internationell sida. Det är en dejtingsida som fokuserar på att skapa kontakt mellan ryska kvinnor och män från hela världen – och

särskilt från de nordiska länderna inklusive Sverige. (svenska män står högt i kurs hos ryska kvinnor).

 

De har ett relativt enkelt motto som ändå återger väl vad de företar sig. Det lyder “Meet Russian Love Online!” – och det är ju precis vad vi är ute efter – att hitta de bästa ryska dejtingsidorna.

Även här behöver du bara följa tre enkla steg innan du är igång med att skriva till medlemmarna.

 1. Skapa och fyll i din profil (till skillnad från Russian Cupid kan du inte använda Facebook för att skapa en profil). Du måste därför använda din e-postadress.
 2. Sök efter medlemmar som passar dina kriterier
 3. Skicka ett meddelande och skapa kontakt

Som med de flesta betalningsmodeller på dejtingsidor behöver man också här ett Premium-medlemskap för att kunna skicka samt läsa meddelanden. Om du skaffar ett Premium-medlemskap får du också möjligheten att boosta din profil så att den visas för riktigt många kvinnliga medlemmar från Ryssland. Premium-medlemskapet (vilket tillåter dig att använda alla funktioner på sidan) är lite billigare än hos Russian Cupid.

 

Priserna hos Single Russian Woman

Du kan således få Premium-medlemskap för från ENDAST 8.33 € per månad (om du köper ett medlemskap för 12 månader = 99,95 €). Se bild för vad som ingår i ett Premium-medlemskap. Medlemskapspaketen för Premium-medlemskap kostar således:

 • 1 månad – 29.95€
 • 3 månader – 49.95€ (DU sparar 99€)
 • 6 månader -79.95€ (DU sparar 75€)
 • 12 månader 99.95€ (DU sparar 45€)

Vi rekommenderar att du köper ett medlemskap med minst 3 månaders löptid. 1 månad är helt enkelt inte tillräckligt lång tid, i de allra flesta fall – och så sparar du på köpet mycket pengar på medlemskap om du köper ett längre medlemskap från början.

 

Är du intresserad av att prova Single Russian Woman?

Så klicka bara på denna länk, och du kommer att vidarebefordras till deras hemsida.

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>