Filippinska kvinnor söker svenske män

Allt fler svenska män och filippinska kvinnor finner varandra och kärleken. Eller rättare sagt söker allt fler filippinska kvinnor kärleken utanför Filippinerna.

Det bor totalt ca. 104 miljoner människor på Filippinerna. Huvudstaden är Manila, och det används filippinsk peso som valuta. På de flesta ställen kan man också använda Euro. Filippinerna är en mycket unik plats, och det finns mer än 7100 öar i Filippinerna.

Filippinska kvinnor har en annan uppfattning om roller i hemmet än vi svenskar. Det är mycket normalt att en filippinsk tjej/fru tar hand om de flesta uppgifter i hemmet utan mannens inblandning.

Filippinerna är ett stort land, och det finns skillnader mellan kvinnorna beroende på deras geografiska födelseort. Dessutom spelar faktorer som utbildning och demografi också in.

Värderingar & Egenskaper hos filippinska kvinnor

 • 2200 online 

  • Webbplats med MEST aktiva filippinska kvinnor
  • Den enklaste registreringen någonsin
  • Sida med det största antalet vackra filippinska kvinnor

 • 4100 online 

  • Hemsidan med det största antalet medlemmar
  • Mycket enkelt användarskapande
  • Kan användas gratis och betald

 • 3900 online 

  • Asiatiska kvinnor från hela världen
  • Skapa en användare på några minuter
  • Kan också användas gratis och betald

Svenska kvinnor har mycket tydliga värderingar. De är mycket självständiga och besitter en enorm inre styrka. Däremot ser man aldrig en ensamstående mamma med heltidsjobb på Filippinerna. Filippinska kvinnor älskar sin familj och hemort, och du måste vara inställd på att åka med till Filippinerna på besök. Filippinska familjer håller ofta tätt ihop jämfört med svenska och nordiska familjenormer.

Dina svenska kronor har stort värde för en filippinsk familj på Filippinerna. Om (när) du hittar en filippinsk kvinna, kommer du att göra henne väldigt glad om du erbjuder någon form av ekonomiskt stöd till familjen. Filippinska tjejer och kvinnor vill göra allt för att hjälpa sin familj, så gott de kan. Dessutom kommer du också att vara mycket populär om/när du är på semester på Filippinerna.

Filippinska kvinnor "betjänar" sin man och de gillar det. På så sätt respekteras rollfördelningen som förs vidare i deras kultur. Det förväntas inte att du som man ska hjälpa med rengöring och liknande - men om du gör det kommer det definitivt att uppskattas.


Vacker kvinna från FindAsianBeauty


Träffa en filippinsk kvinna PRECIS HÄR

Är du redo att påbörja ditt dejtingäventyr? Redo att träffa den filippinska kvinna som du kommer att dela och njuta av resten av ditt liv med?

Så kom igång nu. Det har aldrig varit lättare. Du kan från din favoritplats i soffan träffa och skapa kontakt med filippinska kvinnor via onlinedejting-sidor. Jag rekommenderar dig att använda Filipino Cupid, då de har mer än 1 miljon medlemmar. Och som namnet antyder, så är väldigt många av dem från Filippinerna (ja, kvinnor - inte män).

Dessutom kan du med en gratis profil prova sidan och se om det är något för dig. Om du befinner dig på en dejtingsida från företaget Cupid Media (som till exempel FilipinoCupid), är du garanterad säker behandling. De driver och förvaltar med stor framgång ett stort antal dejtingsidor. Väldigt många människor hittar sina livspartner genom deras sidor.

Vacker kvinna från FindAsianBeauty

Därför dejtar filippinska kvinnor internationellt

Det kan finnas många orsaker till att filippinska kvinnor dejtar och söker kärleken utanför Filippinerna. Filippinerna är ett relativt "fattigt" land, och det kan därför finnas en tendens att "jaga" ett bättre liv – som till exempel genom att hitta sig en man i Sverige. Detta kan innebära att den filippinska kvinnan får tillgång till bättre ekonomi, och kan därmed öka sin livskvalitet.

Kanske även skicka pengar till familjen - det är mycket hedervärdigt på Filippinerna. Om du gifter dig med en filippinsk kvinna, kan du förvänta dig mycket familjdelaktighet och familjär inkludering.

 Dessutom är filippinier också extremt öppna och tillmötesgående människor. Du kommer inte att behandlas annorlunda om du inte ser ut som en filippinier. Detta kan också bidra till att filippinska kvinnor lättare kan hitta kärleken när de är på semester eller träffar turister hemma på Filippinerna.

Det finns mycket korruption på Filippinerna, vilket också bidrar till att många vill lämna landet - särskilt kvinnor.


Vill du träffa tusentals filippinska kvinnor?

Det har aldrig varit lättare att träffa en filippinsk kvinna - och få henne hem till Sverige. Det första jag rekommenderar att du gör är att registrera dig för en dejtingsajt där det finns massor av filippinske singlar - som alla söker kärlek utomlands!

>