Filippinska kvinnor söker svenske män

by

Allt fler svenska män och filippinska kvinnor finner varandra och kärleken. Eller rättare sagt söker allt fler filippinska kvinnor kärleken utanför Filippinerna.

Det bor totalt ca. 104 miljoner människor på Filippinerna. Huvudstaden är Manila, och det används filippinsk peso som valuta. På de flesta ställen kan man också använda Euro. Filippinerna är en mycket unik plats, och det finns mer än 7100 öar i Filippinerna.

Filippinska kvinnor har en annan uppfattning om roller i hemmet än vi svenskar. Det är mycket normalt att en filippinsk tjej/fru tar hand om de flesta uppgifter i hemmet utan mannens inblandning.

Filippinerna är ett stort land, och det finns skillnader mellan kvinnorna beroende på deras geografiska födelseort. Dessutom spelar faktorer som utbildning och demografi också in.

Träffa filippinska kvinnor med dessa webbplatser

I

4856+ online

Underbara filippinska tjejer över hela världen
Extremt många medlemmar här inne
De filippinska tjejerna vill särskilt ha svenska män
Kan användas gratis och betald
I

5236+ online

Söta asiatiska kvinnor över hela världen
Webbplatsen med flest asiatiska tjejer
Registrera dig på bara några minuter
Kan användas gratis och betald
I

4911+ online

Vackra singelkvinnor från HELA världen
Det finns särskilt många asiatiska tjejer här inne
Ett av de billigaste premiummedlemskapen
Kan användas gratis och betald

Varför dessa webbplatser för att träffa filippinska kvinnor?

Utbudet av nätdejtingsajter där du kan träffa filippinska kvinnor är enormt, och fler läggs till hela tiden. Det kan därför vara svårt att urskilja vilka sidor som har störst chans att lyckas.

Alla olika webbplatser där du kan träffa filippinska kvinnor erbjuder till och med många olika funktioner. Här på FindKaerlighed vet vi vad som är viktigast. Ju fler (aktiva och riktiga) filippinska kvinnor du hittar på en webbplats, desto större är chansen att du lyckas – så enkelt är det. När det finns många aktiva kvinnor du kan skriva till har du mycket större chans att träffa en trevlig kvinna som du kan fortsätta kommunicera med.

Nedan kan du läsa mycket mer om varför just dessa webbplatser kommer att vara ditt föredragna val.

FilipinoCupid

Om du är fast besluten att hitta en söt filippinsk kvinna är FilipinoCupid definitivt lösningen för dig. Som namnet antyder är deras huvudfokus att sammanföra kvinnor från Filippinerna med män från resten av världen – och det gör de med stor framgång.

Om du vill ha lite inspiration innan du försöker prova lyckan kan du läsa några av deras framgångsrika berättelser. Det här är berättelser från tidigare medlemmar som har hittat kärleken genom deras webbplats. Förresten finns det många medlemmar här. På förstasidan, innan du loggar in, annonserar de att de har mer än 5 500 000 medlemmar. Det borde räcka även för den mest kräsna killen.

Om du vill ha en mer djupgående upplevelse bör du registrera dig med en profil. På så sätt kan du börja och titta på de andra profilerna – och många av dem är ganska väl ifyllda. Det betyder att många av kvinnorna är seriösa i sitt sökande och att de helt enkelt förklarar vad de söker. Om du laddar upp en profilbild kan du till och med se andras profilbilder i stort format och din profil kommer att få mycket mer uppmärksamhet.

Webbplatsen drivs av ett mycket erfaret företag i branschen som heter Cupid Media. Det är ett internationellt företag som driver webbplatser för nätdejting över hela världen. De grundades redan år 2000, så de har många års erfarenhet och är ett av de mest erfarna företagen.

AsianDating

AsianDating är inte bara en av de största internationella dejtingsajterna – de kvinnliga medlemmarna här kommer huvudsakligen från Asien och Filippinerna är särskilt väl representerade. På förstasidan står det att det finns mer än 4 500 000 medlemmar. Inte riktigt lika många som på FilipinoCupid, men ändå ett stort antal.

En av fördelarna med den här sidan är att du kan hitta många fler kvinnor från Asien och inte “bara” från Filippinerna. Du kommer också att kunna hitta tusentals kvinnor från Thailand, Indonesien, Vietnam, Kambodja och många fler. Du hittar alltså en mycket större mångfald än vad du gör på FilipinoCupid, till exempel.

Den här webbplatsen drivs också av Cupid Media, och du kan därför vara säker på att få en bättre upplevelse än på andra webbplatser. De bekämpar aktivt bedrägerier och falska profiler och du kan enkelt rapportera en profil om du upptäcker något.

För att vara säker på hur många filippinska kvinnor det finns här, gjorde jag en sökning när jag skrev den här artikeln. Jag sökte efter kvinnor i Filippinerna i åldern 18-60 år MED en profilbild. Det kom upp så många profiler att det visade att det var 1000+. Dessutom har nästan alla profiler på första sidan nyligen registrerats (nya profiler har en “ny profil”-bricka). Så detta indikerar att det finns RIKTIGT många filippinska kvinnor, och många kommer hela tiden.

Värderingar & Egenskaper hos filippinska kvinnor

Filippinska kvinnor har mycket tydliga värderingar. De är mycket självständiga och besitter en enorm inre styrka. Däremot ser man aldrig en ensamstående mamma med heltidsjobb på Filippinerna. Filippinska kvinnor älskar sin familj och hemort, och du måste vara inställd på att åka med till Filippinerna på besök. Filippinska familjer håller ofta tätt ihop jämfört med svenska och nordiska familjenormer.

Dina svenska kronor har stort värde för en filippinsk familj på Filippinerna. Om (när) du hittar en filippinsk kvinna, kommer du att göra henne väldigt glad om du erbjuder någon form av ekonomiskt stöd till familjen. Filippinska tjejer och kvinnor vill göra allt för att hjälpa sin familj, så gott de kan. Dessutom kommer du också att vara mycket populär om/när du är på semester på Filippinerna.

Filippinska kvinnor “betjänar” sin man och de gillar det. På så sätt respekteras rollfördelningen som förs vidare i deras kultur. Det förväntas inte att du som man ska hjälpa med rengöring och liknande – men om du gör det kommer det definitivt att uppskattas.

Träffa en filippinsk kvinna PRECIS HÄR

Är du redo att påbörja ditt dejtingäventyr? Redo att träffa den filippinska kvinna som du kommer att dela och njuta av resten av ditt liv med?

Så kom igång nu. Det har aldrig varit lättare. Du kan från din favoritplats i soffan träffa och skapa kontakt med filippinska kvinnor via onlinedejting-sidor. Jag rekommenderar dig att använda Filipino Cupid, då de har mer än 1 miljon medlemmar. Och som namnet antyder, så är väldigt många av dem från Filippinerna (ja, kvinnor – inte män).

Dessutom kan du med en gratis profil prova sidan och se om det är något för dig. Om du befinner dig på en dejtingsida från företaget Cupid Media (som till exempel FilipinoCupid), är du garanterad säker behandling. De driver och förvaltar med stor framgång ett stort antal dejtingsidor. Väldigt många människor hittar sina livspartner genom deras sidor.

Därför dejtar filippinska kvinnor internationellt

Det kan finnas många orsaker till att filippinska kvinnor dejtar och söker kärleken utanför Filippinerna. Filippinerna är ett relativt “fattigt” land, och det kan därför finnas en tendens att “jaga” ett bättre liv – som till exempel genom att hitta sig en man i Sverige. Detta kan innebära att den filippinska kvinnan får tillgång till bättre ekonomi, och kan därmed öka sin livskvalitet.

Kanske även skicka pengar till familjen – det är mycket hedervärdigt på Filippinerna. Om du gifter dig med en filippinsk kvinna, kan du förvänta dig mycket familjdelaktighet och familjär inkludering.

 Dessutom är filippinier också extremt öppna och tillmötesgående människor. Du kommer inte att behandlas annorlunda om du inte ser ut som en filippinier. Detta kan också bidra till att filippinska kvinnor lättare kan hitta kärleken när de är på semester eller träffar turister hemma på Filippinerna.

Det finns mycket korruption på Filippinerna, vilket också bidrar till att många vill lämna landet – särskilt kvinnor.

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa Filippinska kvinnor. Skapa en profil på FilipinoCupid och du kan kontakta fler än 4 500 000 registrerade användare! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?

I

4856+ online

Underbara filippinska tjejer över hela världen
Extremt många medlemmar här inne
De filippinska tjejerna vill särskilt ha svenska män
Kan användas gratis och betald