Warning: include_once(/var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-content/plugins/jce/jcec.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-settings.php on line 83

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-content/plugins/jce/jcec.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-settings.php on line 83
5 saker att veta innan du Dejtar en Ukrainsk Kvinna – Lycklig Kärlek

5 saker att veta innan du dejtar en Ukrainsk Kvinna

Det finns några saker du borde veta innan du ger dig in i dejting-världen och träffar ukrainska kvinnor. Du måste vara förberedd på en kvinna som inte riktigt är som kvinnor från Sverige och Skandinavien. Läs mer nedan...

Alla kvinnor är självklart är inte likadana, men jag har här en liten lista över 5 saker du borde veta innan du dejtar en ukrainsk kvinna.

1

Känslor

Det första jag vill skriva lite om är deras känslor. Det har ukrainska kvinnor ofta massor av, och du måste vara förberedd på att bli indragen i dem. Du måste lyssna på henne och komma med goda råd så hon känner sig hörd, och visa att du är där för henne.

Det kan också leda till känslomässiga utmaningar för dig om hon snabbt blir sur över saker som inte berör dig det minsta. I sådana fall måste du bara acceptera att hon har känslor och självklart måste du respektera dem.


Kulturell skillnad

Nästa sak jag vill nämna är en viktig kulturell skillnad – det kan lätt vara både negativt och positivt. Det är alltid bra att öppna sitt sinne och lära av andra människor och var de kommer ifrån. Du kommer bland annat lära dig om vissa ukrainska traditioner. Stora kulturella skillnader kan orsaka missförstånd, och kan i grunden vara svårt att förstå och förklara. Om du behåller ett öppet sinne är jag ganska säker på att erfarenheterna till största delen blir positiva och trevliga.

2

Vacker ukrainsk kvinna med blont hår.


3

Könsroller

Du är mannen och du kommer med största sannolikhet att vara den som ansvarar för hushållets ekonomi. Om du hittar en ukrainsk kvinna som redan är bosatt i Sverige och jobbar, är det förmodligen inte fallet.

Har du turen att träffa en söt ukrainsk kvinna via internet och få hit henne, måste du nog vara förberedd på att du ska stå för allt. Hon kommer med största sannolikhet att ha begränsade medel när hon kommer till Sverige och kan eventuellt så småningom hitta sig en inkomstkälla här.


Enkel och okomplicerade

Många ukrainska kvinnor är mycket rättframma. Detta är mycket vanligt för kvinnor i Ryssland, Ukraina och Östeuropa, och ukrainska kvinnor är inget undantag. Du kommer att få en ärlig kvinna som säger vad hon tycker – oavsett om det handlar om dig eller någon av dina vänner.

Det är väl också mycket bra att man är rättfram? Det minskar verkligen behovet av gissningar och man kan möjligtvis undvika en massa stress relaterad till detta.

4


Klicka och träffa vackra Ukrainska kvinnor.

5

Språkbarriäre

Det kan finnas svåra språkbarriärer som du måste bryta. Det är inte alltid det lättaste att kommunicera på ett främmande språk – särskilt om man inte är van vid att prata annat än sitt modersmål. Långt från alla ukrainska kvinnor talar engelska – som tumregel kan man säga att de flesta under 30 år kan göra sig förstådda. Tyvärr är det inte fallet om hon är över 30. Lär dig några ord på ukrainska och öva dem med henne. Det kan snabbt bli en rolig sak att göra tillsammans.


Vill du träffa tusentals ukrainska kvinnor?

Det har aldrig varit lättare att träffa en ukrainska kvinna - och få henne hem till Sverige. Det första jag rekommenderar att du gör är att registrera dig för en dejtingsajt där det finns massor av ukrainska singlar - som alla söker kärlek utomlands!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>