• You are here:
  • Home »

Afrikanska kvinnor söker svenska män

Afrikanska kvinnor söker svenska män

Antalet afrikanska kvinnor som söker män från Europa, och i synnerhet Sverige, ökar hela tiden. Allt fler bildar par, i och med att det också blir lättare. Före internet var det otroligt svårt att träffa en kvinna från Afrika, såvida hon inte befann sig i Sverige, det vill säga.

Orsakerna är många. På senare år har det skett en stor migration från flera afrikanska länder och det råder stor ekonomisk osäkerhet i stora delar av Afrika. Det bidrar i hög grad till att afrikanska kvinnor söker kärleken utanför kontinentens gränser.

Afrikanska kvinnor attraheras mycket av nordiska (och särskilt svenska) män, och om du har turen att lära känna en afrikansk kvinna, borde du definitivt hålla fast i henne.

Afrikanska kvinnor är mycket fascinerade av den europeiska kulturen - och om du reser till ett större land i Afrika (t.ex. Nigeria, Ghana, Gambia, etc.) kommer du märka hur den europeiska kulturen påverkar vardagen i Afrika.

Afrikanska kvinnor är starka och sexiga

Det säger sig självt att man måste besitta viss styrka när man är uppvuxen i Afrika. I afrikansk kultur deltar tonåringar och barn också i dagliga sysslor, och det kommer utan tvivel att stärka kvinnan senare i livet. Både fysiskt och mentalt. Vem skulle inte gilla en kvinna som är stark, självständig och till och med sexig?

Afrikanska kvinnor och tjejer är enormt sexiga och hela dejtingkulturen i Afrika är väldigt annorlunda än här i Norden och Europa.

Det är till exempel normalt för män att ha flera fruar. I afrikanska muslimska länder får män ha upp till 4 fruar - och i andra länder kan män ha fler fruar. Så om du kan hantera att ha mer än en fru, är afrikanska kvinnor perfekt för dig.

Jag vill bara påpeka att detta naturligtvis inte gäller för alla afrikanska kvinnor. Det finns en större chans att hitta en kvinna som är för månggifte i Afrika – än exempelvis i Sverige, eftersom det inte heller är helt lagligt här hemma.

Vi kan med säkerhet säga att afrikanska kvinnor är mycket intresserade av män från väst. Under ett tidigare besök i Afrika (Ghana) köpte jag lite snabbmat i en matvagn. Innan jag var färdig satt det 4 vackra afrikanska kvinnor och pratade med mig. Tror du att det någonsin skulle kunna hända här i Europa eller Sverige?

Jag tror inte det.

Klicka och träffa afrikanska kvinnor

Så kan du träffa afrikanska kvinnor

Det är inte alla som har möjlighet att åka till Afrika. Vart ska man åka? Afrika är väldigt stort. Vilka länder har kvinnor som tilltalar mig?

Släpp den tanken. Det finns mycket enklare sätt att träffa afrikanska kvinnor på. Träffa dem på nätet.

Varför?

På så sätt behöver du inte tänka på var du ska hitta de vackraste kvinnorna. De är alla samlade på ett ställe och du kan "välja och vraka" som det passar dig, från din bekväma soffa. (PSST – har du koll på hur du fyller i din profil för att få flest möjliga förfrågningar?)

Låt oss börja med Afro Introductions. Detta är en dejtingsida som specialiserar sig på att föra samman afrikanska kvinnor och svenska män. Här kan du helt gratis granska matchande medlemmar och se vilka kvinnor du vill lära och känna. Afro Introductions drivs av ett stort internationellt företag där säkerhet har en hög prioritet. Både när det gäller dina betalningar, men också när det gäller bedragare och "scammers". Afro Introductions har varit etablerat sedan 2002 och är favoritplatsen när det gäller att träffa afrikanska kvinnor.

Det säkra valet.


Vill du träffa tusentals afrikanska kvinnor?

Det har aldrig varit lättare att träffa en afrikanska kvinna - och få henne hem till Sverige. Det första jag rekommenderar att du gör är att registrera dig för en dejtingsajt där det finns massor av afrikanska singlar - som alla söker kärlek utomlands!

>