Afrikanska kvinnor

by

Afrikanska kvinnor söker svenska män

Antalet afrikanska kvinnor som söker män från Europa, och i synnerhet Sverige, ökar hela tiden. Allt fler bildar par, i och med att det också blir lättare. Före internet var det otroligt svårt att träffa en kvinna från Afrika, såvida hon inte befann sig i Sverige, det vill säga.

Orsakerna är många. På senare år har det skett en stor migration från flera afrikanska länder och det råder stor ekonomisk osäkerhet i stora delar av Afrika. Det bidrar i hög grad till att afrikanska kvinnor söker kärleken utanför kontinentens gränser.

Afrikanska kvinnor attraheras mycket av nordiska (och särskilt svenska) män, och om du har turen att lära känna en afrikansk kvinna, borde du definitivt hålla fast i henne.

Afrikanska kvinnor är mycket fascinerade av den europeiska kulturen – och om du reser till ett större land i Afrika (t.ex. Nigeria, Ghana, Gambia, etc.) kommer du märka hur den europeiska kulturen påverkar vardagen i Afrika.

Träffa afrikanska kvinnor på dessa afrikanska dejtingsidor

I

4409+ online

Vackra afrikanska kvinnor från hela världen
Kvinnorna skulle väldigt gärna vilja åka till Sverige
Träffa din alldeles egna afrikanska prinsessa idag
Kan användas gratis och betald
I

4911+ online

RIKTIGT många afrikanska kvinnor här inne
Kvinnorna älskar svenska män
Ett av de billigaste premiummedlemskapen
Kan användas gratis och betald

Varför bör du träffa afrikanska kvinnor på dessa sidor?

Onlinedating-sidor erbjuder alltid en ocean av funktioner som ska göra din upplevelse bättre. Alla dessa funktioner kan verka nog så användbara, men det är alltid en faktor som är den viktigaste när du ska hitta afrikanska kvinnor på en hemsida. Det viktigaste är att det faktiskt är tillräckligt många afrikanska kvinnor som registrerat sig. Om det inte finns tillräckligt många, eller inga alls, så kan du inte räkna med att lyckas med din onlinedating.

Därför innehåller dessa utvalda hemsidor MASSOR med kvinnor och tjejer från Afrika. Detta garanterar att du kommer ha framgångar när det gäller att möta en eller flera afrikanska kvinnor. Här undertill kan du läsa om fler fördelar med att använda dessa sidor.

AfroIntroductions

AfroIntroductions är den ultimata sidan när du vill hitta afrikanska kvinnor med ett intresse för män i andra länder. Det är en STOR och internationell dejtinghemsida som har fokus på att ge män och kvinnor utanför Afrika möjligheten att kontakta män och kvinnor som är bosatta eller födda i Afrika.

Hemsidan har mer än 4 500 000 medlemmar, som kommer från hela världen. Största delen ser dock ut att vara män och kvinnor från Afrika, utifrån vad jag kan se på min profil.

Hemsidan erbjuder en smidig och effektiv filtrering/sortering av medlemmarna så att du smidigt och enkelt kan hitta det du letar efter. Du kan till exempel söka efter ålder, plats, utseende också vidare. Det gör allting väldigt enkelt.

En av de bästa funktionerna på den här hemsidan är de många förutbestämda sökningarna. När du har skapat din profil kan du gå till “Sök” och däreter klicka på “Populära sökningar”. Här kan du välja mellan några olika alternativ så som – till exempel – “i mitt område” eller “Mest populära”. Det sistnämnda kan jag ha bra användning av, det visar de mest populära afrikanska kvinnorna. Om du dessutom också har laddat upp din egen profilbild, så kan du se medlemmarnas bilder i stort format. Det vill du verkligen inte missa.

Du kan också välja att söka efter profiler som nyligen har laddat upp nya bilder. Sammanfattat så är AfroIntroductions ett mycket fördelaktigt val om du vill träffa afrikanska kvinnor. Medlemmarna vet att det primärt är en internationell hemsida – och därför är de huvudsakligen intresserade av att träffa män från andra länder.

InternationalCupid

InternationalCupid är en av mina favoriter när det kommer till att träffa kvinnor från utlandet, och då även afrikanska kvinnor. På hemsidans förstasida, där man loggar in, kan man se att skryter om sina 4 000 000 medlemmar. De kommer från hela världen.

En av fördelarna med denna hemsida är den stora spridnngen av medlemmar från hela världen, för det kan ju vara så att man en dag får lust att träffa en kvinna från ett annat land. Men frukta ej – det finns MASSOR av kvinnor från Afrika. En sökning efter afrikanska kvinnor i åldern 15-18 MED profilbilder, visar fler än 1000+ profiler. Hela första sidan av sökresultaten visar medlemmar som nyligen registrerat sig (de får en “ny profil”-ikon vid sin bild). Detta tyder alltså på att det hela tiden kommer massor av nya profiler.

Denna sida (precis som AfroIntroductions) ägs och drivs av ett företag som heter Cupid Media. De har sedan 2002 drivit ett antal internationella dejtingsidor, och kan betraktas som ett av de mest erfarna företagen inom internationell onlinedating. De bekämpar aktivt falska profiler och scammers som försöker operera under radarn på deras hemsidor. Du kan också själv anmäla blufffanvändare så kommer de snabbt att ta hand om det. De vill INTE ha den sortens användare på sina hemsidor.

 Generellt är min upplevelse av denna hemsida ganska positiv. Jag har i olika omgångar haft kontakt md kvinnor från Kenya, Australien, Colombia, Indonesien, med flera. Om du vill ha fler tips om hur du ökar möjligheten för dig att lyckas på sidan, bör du läsa resten av artikeln!

Afrikanska kvinnor är starka och sexiga

Det säger sig självt att man måste besitta viss styrka när man är uppvuxen i Afrika. I afrikansk kultur deltar tonåringar och barn också i dagliga sysslor, och det kommer utan tvivel att stärka kvinnan senare i livet. Både fysiskt och mentalt. Vem skulle inte gilla en kvinna som är stark, självständig och till och med sexig?

Afrikanska kvinnor och tjejer är enormt sexiga och hela dejtingkulturen i Afrika är väldigt annorlunda än här i Norden och Europa.

Det är till exempel normalt för män att ha flera fruar. I afrikanska muslimska länder får män ha upp till 4 fruar – och i andra länder kan män ha fler fruar. Så om du kan hantera att ha mer än en fru, är afrikanska kvinnor perfekt för dig.

Jag vill bara påpeka att detta naturligtvis inte gäller för alla afrikanska kvinnor. Det finns en större chans att hitta en kvinna som är för månggifte i Afrika – än exempelvis i Sverige, eftersom det inte heller är helt lagligt här hemma.

Vi kan med säkerhet säga att afrikanska kvinnor är mycket intresserade av män från väst. Under ett tidigare besök i Afrika (Ghana) köpte jag lite snabbmat i en matvagn. Innan jag var färdig satt det 4 vackra afrikanska kvinnor och pratade med mig. Tror du att det någonsin skulle kunna hända här i Europa eller Sverige? Jag tror inte det.

Du kommer ha ganska enkelt för att kommunicera med de flesta afrikanska kvinnorna ifall du hittar dem via en av ovanstående sidor. Engelska talas i stor utsträckning, särskilt i de länder där västvärlden har varit inblandad under åren. Kenya, till exempel.

Så kan du träffa afrikanska kvinnor

Det är inte alla som har möjlighet att åka till Afrika. Vart ska man åka? Afrika är väldigt stort. Vilka länder har kvinnor som tilltalar mig?

Släpp den tanken. Det finns mycket enklare sätt att träffa afrikanska kvinnor på. Träffa dem på nätet.

Varför?

På så sätt behöver du inte tänka på var du ska hitta de vackraste kvinnorna. De är alla samlade på ett ställe och du kan “välja och vraka” som det passar dig, från din bekväma soffa. (PSST – har du koll på hur du fyller i din profil för att få flest möjliga förfrågningar?)

Låt oss börja med Afro Introductions. Detta är en dejtingsida som specialiserar sig på att föra samman afrikanska kvinnor och svenska män. Här kan du helt gratis granska matchande medlemmar och se vilka kvinnor du vill lära och känna. Afro Introductions drivs av ett stort internationellt företag där säkerhet har en hög prioritet. Både när det gäller dina betalningar, men också när det gäller bedragare och “scammers”. Afro Introductions har varit etablerat sedan 2002 och är favoritplatsen när det gäller att träffa afrikanska kvinnor.

Det säkra valet.

2 tips till dig som är seriös när det gäller afrikansk dejting

Använd alltid en pålitlig hemsida, med massor av medlemmar

Även om det verkar ganska självklart, så bör du alltid välja en hemsida som har koll på säkerheten och sin etiska moral – också ska det helst finnas en massa medlemmar.

Ju fler medlemmar på sidan, desto större chans är det att hitta härliga afrikanska kvinnor – det säger väl sig självt?

Du kan ganska lugnt räkna med att om du skulle ta kontakt med åtskilliga afrikanska kvinnor, så kan du hitta den kvinna du vill bygga ett förhållande med. Det kan finnas profiler som inte är särskilt aktiva, eller också kan de ha missat att läsa ditt meddelande – eller så är hon inte intresserad. Orsakrna kan vara många: därför behöver du skicka åtskilliga meddelanden.

Men skicka inte exakt samma meddelande till alla – gör det helst personligt till mottagaren – annars känner hon sig bara som en i mängden av mottogare. Om det är alltför tydligt kan det genomskådas att det är ett “kedjebrev”.

Köp ett medlemskap, om du vill lyckas

En av de viktigaste faktorerna för din framgång, för att kunna komma i kontakt med kvinnor från Afrika. På de allra flesta hemsidorna ska antingen avsändaren eller mottagaren ha ett betalt medlemskap för att kunna börja kommunicera med varandra.

Jag rekommenderar alltid att man köper ett medlemskap om man verkligen är inställd på att lyckas med sin afrikanska dejting. Du kan alltid hoppas på att en vacker afrikanska skriver till dig, men chansen är liten.

Det är mycket bättre att “säkra” sig själv, genom att skaffa sig ett medlemskap. Gör du det har du möjligheten att skriva så många meddelanden till så många kvinnor som du överhuvudtaget kan. Jag vågar slå vad om att om du använder till exempel AfroIntroductions, så finns det MÅNGA fler kvinnor registrerade än du hinner skriva till!

Hittar du en gratis afrikansk dejtingsida, där du kan skicka alla meddelanden du vill utan att betala något, så får du vara förberedd på en lägre kvalité på sidan. Det kostar pengar att driva en sund, funktionell, säker och bra dejtingsida – så oftast är det så att gratissidor har sämré kvalite (och mindre säkerhet vad gäller dina personuppgifter).

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa Afrikanska kvinnor. Skapa en profil på AfroIntroductions och du kan kontakta fler än 4 000 000 registrerade användare! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?

I

4409+ online

Vackra afrikanska kvinnor från hela världen
Kvinnorna skulle väldigt gärna vilja åka till Sverige
Träffa din alldeles egna afrikanska prinsessa idag
Kan användas gratis och betald