Warning: include_once(/var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-content/plugins/jce/jcec.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-settings.php on line 83

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-content/plugins/jce/jcec.php' for inclusion (include_path='.') in /var/www/xn--lyckligkrlek-ncb.se/public_html/wp-settings.php on line 83
8 bra skäl att hitta en Rysk Fru – Lycklig Kärlek

8 orsaker till varför du borde skaffa dig en rysk fru

Det finns många anledningar till varför det är en bra idé att skaffa sig en rysk fru. Jag har dock valt att endast presentera 8 av dem – man kan ju alltid lägga till fler.

Låt oss inte slösa någon tid!


1

Russiske kvinnor är relativt okomplicerade

Hon kommer att vara ganska rättfram och inte en som du kan leka kurragömma med. Frispråkig ton, och om något är känslomässigt, vilket det inte borde vara kommer du bli tillrättavisad eller få det påtalat för dig, om du vill.

Ryska kvinnor är kända för att vara starka, självständiga och om hon upptäcker att du tvivlar på henne, kommer hon vilja diskutera det med dig. Det ska inte vara några undanflykter eller baktankar – problemet ska lösas.


Du hör hennes åsikt

Du kommer inte bara behöva lösa känslomässiga utmaningar snabbt och effektivt, utan du kommer också att få höra vad hon tycker om en viss sak eller situation. Har du sagt eller gjort något klandervärt? Det kommer du att få veta, oroa dig inte!

 Kanske kommer du att tycka dig höra hennes röst i ditt huvud hela tiden – men det kan man väl kalla för effektiv kommunikation, eller hur?

2

Vacker brunett.


3

Ryska damer är vackra

Vi får naturligtvis inte glömma bort utseendet – många ryska kvinnor ser ut som gudinnor. Vackra ansikten som får hjärtat att slå lite snabbare hos alla män.

Slanka kroppar och oändligt långa ben som kan få en att tappa hakan. De är vackra, och gillar att ta hand om sig själva och sitt utseende. Så det blir inte mycket bättre.


Hon är lojal

Du hittar ingen kvinna som är mer lojal än en rysk kvinna. Familjen kommer alltid att komma först, och om du har turen att bli en del av familjen, kommer du också uppleva en lojalitet utan dess like. Inte bara från din käraste, utan från hela hennes familj.

P.S.: tala aldrig illa om en rysk kvinnas familj, annars kommer du att u245ppleva en vrede som du aldrig kommer att glömma.

4


5

Glad och i gott humör

Du får en kvinna som vet hur man släpper loss och har kul. En snygg kvinna som festar och släpper loss – det kan bara leda till underhållande scenarier och mycket bus!

Det är helt enkelt omöjligt att inte dras med i det karismatiska partihumör som en rysk kvinna kan befinna sig i.


Hon har en känsla av mode

Du får en kvinna som förstår sig på mode, och helt säkert din klädstil och vad som ser bra ut på dig. Föreställ dig att du inte behöver oroa dig för vad du ska ha på dig. Du har redan en vägledare i modet i form av din vackra ryska hustru.

Inte nog med det, du kommer också att se bra ut och känna dig bekväm. Ryska kvinnor har en fantastisk känsla för mode.

6


7

Ät god mat

De flesta ryska kvinnor är fantastiska kockar och lagar god mat – bättre än du om inte annat. Det är något många lär sig av sina mödrar och far- och mormödrar under uppväxten.

Hon lagar säkert gärna mat till dig och dina vänner, om det en dag är fotboll på tv eller om du håller i en trädgårdsfest.


Ät mycket mat

Du kommer aldrig någonsin gå till sängs hungrig, eller vara hungrig överhuvudtaget. Om du besöker svärföräldrarna kommer du bli serverad så mycket mat att du inte kommer att tro dina ögon. Kommer det fler gäster? Högst sannolikt inte, de vill bara skämma bort dig och din fru som en del av familjen.

P.S.: din frus far, alltså din svärfar, vill möjligtvis ha en "vem kan dricka mest vodka-tävling". Håll i hatten.

8


Vill du träffa tusentals ryska kvinnor?

Det har aldrig varit lättare att träffa en rysk kvinna - och få henne hem till Sverige. Det första jag rekommenderar att du gör är att registrera dig för en dejtingsajt där det finns massor av ryska singlar - som alla söker kärlek utomlands!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>