Ryska kvinnor – kontakta, träffa och dejta ryska kvinnor

by

Det blir allt populärare för svenska män att dejta ryska kvinnor – och det finns det goda skäl till. Tidigare har det varit förknippat med fördomar, men den tiden är lyckligtvis förbi.

Ryska kvinnor ser mycket potential hos svenska män och deras värderingar, och fler vill därför inleda ett förhållande. Kan ryska kvinnor inte hitta ett förhållande i Ryssland? – Jo, och det sker naturligtvis också i stor omfattning.

Ryska mäns värderingar skiljer sig mycket från kvinnornas, och – beroende på kvinnans geografiska läge – kan sociala problem vara involverade. Många ryska män har bland annat hög alkoholkonsumtion och ser inte sin kvinna som hon gärna vill ses. En älskad partner, och inte bara någon man råkar dela sitt liv med.

Var träffar jag ryska kvinnor i Sverige?

I

2112+ online

Ryska gudinnor söker kärlek utomlands
Kvinnorna här inne är väldigt aktiva
Registrera dig och träffa ryska kvinnor
Kan användas gratis och betald
I

2274+ online

Ryska singel kvinnor från hele världen
Här finns främst ryska kvinnor
Massor av nya medlemmar varje dag
Kan användas gratis och betald
I

4911+ online

Vackra singelkvinnor från HELA världen + Ryssland
Kvinnorna älskar svenska män
Ett av de billigaste premiummedlemskapen
Kan användas gratis och betald
I

2098+ online

Webbplats med många ryska kvinnor
Tjejerna vill verkligen till Sverige
Skicka så många brev du kan
Kan användas gratis och betald

Lycklig Kärlek rekommenderar att du träffar kvinnor på en av de internationella dejtingsajterna. Det finns många att välja mellan, och vi har listat tre av de mest populära nedan, med många kvinnor från Ryssland. Gemensamt för alla sajter är att de är säkra och användbara och att nya kvinnliga medlemmar ansluter sig i hundratal. De söker alla kärlek utanför Ryssland.

Jag har ännu inte sett eller hört talas om en kvinna som inte vill skriva med en svensk man på en av dessa sidor. De är båda av hög kvalitet, och det är av stor vikt när du måste förlita dig på en webbplats för att hitta en rysk kvinna som vill åka till Sverige. Klicka på namnet för att komma till webbplatsen och se mer..

RussianCupid

RussianCupid är förmodligen den mest uppenbara platsen för att träffa ryska kvinnor. Som namnet antyder är fokus på att träffa kvinnor från Ryssland – och kvinnor från Ryssland kan träffa män från andra länder.

Webbplatsen har ett extremt stort antal medlemmar (mer än 2 000 000 totalt), vilket naturligtvis också innebär att du kan träffa ett stort antal ryska kvinnor här. Som tur är har webbplatsen sett till att du effektivt kan sortera och filtrera bland alla dessa medlemmar.

Du kan skapa en profil gratis och ta en titt. Om du laddar upp en profilbild kan du också se andra profilers bilder – även i stort format. Det kommer också att göra din upplevelse mycket bättre, eftersom kvinnor nu kan bedöma om de är intresserade av dig.

Webbplatsen drivs av ett företag som heter CupidMedia. Detta företag har stor erfarenhet av att driva online dating-webbplatser och har gjort det i många år. Om du använder den här webbplatsen kan du vara säker på att din information är säker och att din upplevelse är av hög kvalitet. De lägger också mycket resurser på att identifiera och utesluta bedragare från sina webbplatser.

InternationalCupid

InternationalCupid är en av de största internationella dejtingsajterna och är en av mina favoritplatser när jag vill träffa ryska kvinnor och kvinnor från utlandet. Här hittar du mer än 4 000 000 medlemmar från hela världen!

För att vara säker på att du kan hitta många ryska kvinnor här har jag gjort lite efterforskningar. Jag sökte efter kvinnor i Ryssland, i åldern 18-60 år och med en profilbild. Resultatet visade mer än 1000+ kvinnor, och alla medlemmar på första sidan hade nyligen registrerat sig. Det finns alltså goda chanser att hitta en vacker rysk kvinna här!

En av de trevligare funktionerna här är deras olika sökfunktioner. Du kan till exempel söka efter alla medlemmar som befinner sig nära dig eller efter de mest populära medlemmarna. Särskilt den sista använder jag ofta. Prova själv. Du får alla de mest populära medlemmarna (av kvinnorna) och de är alla ganska vackra att se på.

Denna webbplats drivs också av Cupid Media, så du är i ganska säkra händer.

SingleRussianWoman

Den här sajten är verkligen inte en av de största, men när du väl kommit igång med Single Russian Woman finns det faktiskt en överraskande mängd aktivitet här.

Som namnet antyder är sajten främst inriktad på ryska kvinnor – och det finns en hel del av dem här. Du hittar många profiler av hög kvalitet och hundratals nya profiler läggs till varje vecka. Du har också möjlighet att anmäla dig till nyhetsbrevet. Om du gör det får du e-postmeddelanden varje gång nya medlemmar ansluter sig som matchar dig och exakt det du letar efter.

En annan smart funktion är deras profilverifiering. Detta innebär att de profiler som skapas kontrolleras av en anställd för att se till att de uppfyller riktlinjerna och för att fånga upp potentiella bedragare/bedragare innan de börjar använda webbplatsen. Din profil skapas omedelbart, men inom 48 timmar kommer den att kontrolleras. Men om du skapar en vanlig profil och är ärlig behöver du inte oroa dig för att något ska hända med din profil.

Du hittar också en bra hjälpsektion här. Den hjälper dig att “dekorera” din profil så att den får mycket uppmärksamhet och du kan komma i kontakt med alla de ryska kvinnor du vill ha.

Ryska kvinnor söker svenska män

Det gör de bland annat över internet och det finns många olika webbplatser du kan använda dig av. Om du har bestämt dig för att hitta en rysk kvinna kommer du att behöva betala för användning av sidorna. Men vad gör ett par hundra kronor när du kan hitta din kärlek?

De flesta sidor är prenumerationsbaserade, vilket är enkelt och överskådligt. Vi rekommenderar DENNA sida, med medlemspriser som är ganska överskådliga.

Du kan få en månads medlemskap från 11€ per månad (vid köp av 12 månaders medlemskap). Ju längre medlemskap du köper desto större rabatt kommer du att få. Genom att köpa ett 3 månaders medlemskap sparar du hela 33% – jämfört med om du köpte en månads medlemskap 3 gånger. Detsamma gäller vid köp av 12 månaders medlemskap – här sparar du hela 67%!

Vi rekommenderar alltid de intresserade att köpa ett medlemskap med minst 3 månaders löptid – om du är seriös i ditt sökande. Det är nästan omöjligt att skapa kontakt, utbyta meddelanden och komma överens om att träffas på bara en månad. (Om du dvs inte kan skicka meddelanden fram och tillbaka under hela dagen, varje dag).

Det är väldigt få människor som har tid för detta – och så kommer brevväxlingen att fortsätta under längre tid. Vår erfarenhet säger att det behövs minst tre månader för att brevväxlingen ska ge resultat (Det ska ju också vara en kvinna som är intressant för dig).

Om du vill vara på den säkra sidan bör du skaffa dig en prenumeration för ett helt år. (De har över en miljon medlemmar på Russian Cupid, som jag kan rekommendera att du använder).

Ryska kvinnor – Hur är de?

Det är naturligtvis omöjligt att beskriva alla ryska kvinnor på en gång – men det finns vissa allmänna kulturella beteenden och trender som gäller. Du kan läsa mer om dem här.

Ryska kvinnor är i regel mycket självständiga, fysiskt attraktiva, utåtriktade, vänliga, empatiska och välklädda. Du kan förvänta dig att din framtida ryska kvinna är bättre klädd än du. Det är väl okej, eller hur?

Ryska kvinnor älskar sin familj och sina föräldrar och naturligtvis sin partner. Ni kan mycket väl riskera att bråka (självständigheten och det informella sättet), men det betyder naturligtvis inte att hon inte gillar er. Det är bara passion och känslor som är i fokus här.

Ryska kvinnor är ofta förtjusta i matlagning och lagar mycket mat, särskilt till dem hon bryr sig om. Du kan förvänta dig att bli väl omhändertagen och du kommer inte att gå till sängs hungrig…någonsin.

Ryska kvinnor är inte bara välklädda utan också ganska feminina. Att hon är feminin betyder inte att hon inte kan ta ansvar om det behövs arbete i hemmet – för det kan hon absolut. Stark och feminin är nyckelord som gäller för mycket.

Eftersom ryska kvinnor är vad de är kan det löna sig att visa upp sin romantiska sida. Köp blommor, planera en trevlig middag eller någon annan upplevelse. Det kommer att vara bra för er båda, och din ryska kvinna är troligen förtjust i män som tar initiativ.

Hur träffar jag ryska kvinnor?

Nu har du läst om olika webbplatser där du kan träffa många ryska kvinnor. Hur gör man då? Du hittar svaren nedan.

Skapa en profil och låt den “sälja” dig. Det första steget är naturligtvis att skapa en profil. Lyckligtvis är detta enormt enkelt på ovanstående webbplatser, och du kan vara klar inom en minut. Följ bara instruktionerna och fyll i alla relevanta uppgifter. Du måste göra din profil så intressant som möjligt, så att den utstrålar seriositet och visar att du är en intressant person.

På så sätt kan du se till att de kvinnor som hamnar på din profil är intresserade av dig. På så sätt lär de känna dig lite grann och kan bli frestade att skicka ett meddelande till dig. När du tar ledningen och kontaktar ryska kvinnor kommer de garanterat att besöka din profil innan de svarar dig. Ge dem därför vad de vill ha: information om dig

Först och främst ska du fylla i all information om ditt fysiska utseende (t.ex. längd, vikt, hår-, hud- och ögonfärg, hårtyp, kroppstyp osv. Den fylls lyckligtvis snabbt i, men kan ändå vara ett effektivt verktyg – med denna information kan besökande kvinnor föreställa sig hur du ser ut. (Förutom dina foton, förstås). Därefter kommer själva profiltexten, där du kan beskriva dig själv och dina unika sidor. Det kan vara svårt att skriva den perfekta profiltexten till att börja med, så justera den efter hand!

Du måste också ha bilder på din profil, annars är det nästan omöjligt att skapa varaktiga kontakter med riktiga och seriösa ryska kvinnor. Det är väl få människor som inleder en konversation med någon som de inte vet hur de ser ut?

Köp ett medlemskap och ta vara på möjligheterna. Det kanske inte låter så lockande, men att kunna kontakta medlemmarna på webbplatsen är avgörande för din framgång. Normalt måste antingen DU eller mottagaren av ditt brev ha ett medlemskap för att kunna kommunicera med varandra (webbplatsens ägare måste också tjäna pengar). Så ta kontroll över din egen upplevelse och köp ett medlemskap. På så sätt kan du skriva till så många ryska kvinnor som möjligt. Det kan inte bli mycket bättre än så, eller hur?

Det finns även andra fördelar – till exempel får din profil mer utrymme i sökresultaten, inga annonser visas på webbplatsen, du får mer utrymme i din egen profil, livechatt, avancerade matchningsfunktioner och mycket mer. Den viktigaste är dock att kunna skriva så många brev som möjligt. Dessutom tror jag inte att kostnaden för medlemskap är något att avskräcka från. Vad betyder 300 kr eller 600 kr om du hittar en söt och vacker rysk kvinna?

Börja ditt äventyr och skriv till fler kvinnor. Det kan finnas så många anledningar till att en kvinna inte svarar på ditt meddelande, och det spelar ingen roll varför. Det händer, och det kommer att hända flera gånger, och det är absolut inget som du bör låta dig avstängas.

Du kan dock enkelt lösa detta “problem” genom att skicka meddelanden till flera olika kvinnor. Detta ökar dina chanser att träffa en trevlig kvinna MYCKET, och om du fortsätter så kommer det att finnas en partner för dig också. Kom dock ihåg att när du väl är inne i en mer seriös konversation ska du naturligtvis inte skriva till någon annan – men tills dess ska du definitivt skriva till flera och se om det finns en bra kemi mellan er.

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa Rysska kvinnor. Skapa en profil på MeetNiceRussian och du kan kontakta fler än 4 500 000 registrerade användare! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?

I

2112+ online

Ryska gudinnor söker kärlek utomlands
Kvinnorna här inne är väldigt aktiva
Registrera dig och träffa ryska kvinnor
Kan användas gratis och betald