Asiatiska Kvinnor – träffa och dejta asiatiska tjejer

by | Thai dating

I denna artikel vill jag berätta om de fantastiska asiatiska kvinnorna. Kom ihåg att det finns många länder i Asien, men vi håller fokus på Thailand och Filippinerna och liknande.

Du kan bland annat läsa om vilka de är, hurdana de är, deras kultur, var du kan möta asiatiska kvinnor i Sverige, och mycket mer.

Trevlig läsning!

Asiatiska kvinnor – vilka är de?

När man hör om asiatiska kvinnor sätter tankarna igång. Asien är ofattbart stort och rymmer hälften av jordens befolkning (4,4 miljarder bor i Asien). Nästan två tredjedelar av människorna är dessutom fördelade på bara två olika länder: Kina och Indien. Man kan därför lugnt säga att frasen “asiatiska kvinnor” är ett brett begrepp. Kanske till och med för brett – för menar du kvinnor i Förenade Arabemiraten, eller menar du thailändska kvinnor?

I denna artikel syftar jag huvudsakligen på kvinnor från Thailand och Filippinerna.

I

5236+ online

Söta asiatiska kvinnor över hela världen
Webbplatsen med flest asiatiska tjejer
Registrera dig på bara några minuter
Kan användas gratis och betald
I

4996+ online

Stort fokus på söta thailändska kvinnor
Du hittar extremt många asiatiska kvinnor
Kvinnorna är mycket nöjda med svenska män
Kan användas gratis och betald
I

4911+ online

Vackra singelkvinnor från HELA världen
Det finns särskilt många asiatiska tjejer här inne
Ett av de billigaste premiummedlemskapen
Kan användas gratis och betald

Hurdana är asiatiska kvinnor?

Generellt sett är asiatiska kvinnor omsorgsfulla, glada i nöjen och lekar, söta och inte minst familjemänniskor. De värdesätter familjen högt, och vill gärna ha en man som hjälper till. Inte bara med det husliga – utan också en man som tar hand om dem, hjälper dem i det dagliga livet och ger dem känslomässigt stöd.

Utöver det besitter många asiatiska kvinnor också en sund mängd förnuft, de är hövliga och har fötterna på jorden. De är inte högljudda eller högtravande (fast kanske om de blivit galna?).
Chansen att få din asiatiska kvinna i säng redan på första dejten är en smula osannolikt.

3 attraktiva fördelar med att dejta asiatiska kvinnor

Du har nog hört om det förr: sexet uteblir ofta ju längre in i ett förhållande eller äktenskap du kommer, i alla fall här i västvärlden. Sexlivet försvinner, eller så vill “skatan” därhemma bara göra det en gång i månaden. Denna erfarenhet slipper du sannolikt med en asiatisk kvinna. Thailändska kvinnor är väl medvetna om att det finns en massa andra kvinnor där ute som väldigt gärna skulle vilja “kidnappa” dig.

Frihet. Asiatiska tjejer vill inte försöka ändra på vem du är, vad du gör eller vad du står för. Om du vill bjuda in kompisarna för att se en fotbollsmatch är det helt lugnt. Kanske vill hon på köpet laga någon god mat åt er när ni tittar på fotboll, eller kanske har en pokerkväll. Så länge du frågar och visar hänsyn, så är allt i sin ordning.

De är ytterst feminina. Både i klädseln, men också i attityden till husarbete. Asiatiska kvinnor diskar, tvättar, lagar mat och så vidare. Allt detta gör de också medan de är finklädda och “uppklädda” feminint. Hygienen är också på topp. (pssst, glöm inte bort att berömma henne och berätta för henne hur fin hon är!)

Nu kanske du så klart flyger på ett rosa moln i huvudet – men du ska också komma ihåg att de asiatiska kvinnorna naturligtvis också är individuellt olika. Alla har olika preferenser och önskemål.

3 potentiella nackdelar med att dejta asiatiska kvinnor

Hennes familj. Du kan inte bli tillsammans med en asiatisk kvinna utan att få en familj på köpet. Om det är föräldrar, syskon eller vad det än är, kan du vara säker på att hennes familjs utmaningar och upplevelser också blir dina. Det kanske är på både gott och ont?

Du kan riskera att hon har flera män (särskilt om du bor i Sverige och hon bor i Asien). Det finns många tjejer i Asien som inleder förhållanden bara för att kunna finansiera deras liv och utgifter. Om din thailändska dejt redan första gången ni träffas säger att hon gärna vill använda dina pengar, då bör dina larmklockor ringa. Var försiktig, dessa kvinnor är ofta väldigt erfarna när det kommer till att “rippa off” män från västvärlden, och resten av världen för den delen. Om det snabbt blir väldigt dyrt att dejta henne, kan du vara säker på att det inte kommer att bli billigare. Lyckligtvis är det inte alltför ofta man stöter på dessa tjejer!

Asiatiska kvinnor kan vara mycket svartsjuka. Inte heller någon liten mängd svartsjuka (eller jo, för vissa så klart), utan på en ganska galen nivå. Vem kan glömma när det rapporterades att en thailändsk man fick sin penis avskuren av sin kvinna? Du riskerar till och från att din asiatiska kvinna kan komma med vilda anklagelser om otrohet och annat. Det är en bra idé att vara ärlig om vad du gör och var du tar vägen. Undgå förvirring och behåll din manliga reproduktionslem.

Asiatiska kvinnor i Sverige – var träffar jag dem?

Har du blivit intresserad av att möta en asiatisk kvinna i Sverige?
Det kan vara en utmaning i och med att Asien ligger så långt från Sverige. Lyckligtvis finns det väldigt många asiatiska kvinnor som gärna vill träffas med svenska män – de vill gärna ha ett seriöst förhållande dessutom, snarare än att försöka ta dina pengar eller utnyttja din gästfrihet.

Vi rekommenderar (som vanligt) att du använder dig av en onlinedejtingsida när du vill träffa asiatiska kvinnor i Sverige eller andra delar av världen.
Men inte vilken sida som helst – en välrenommerad sajt med många kvinnliga profiler från Asien och tusentals nykomlingar varje vecka. Jag rekommenderar dig att använda AsianDating, som är en internationell och erkänd webbplats med en nästan astronomiskt stor användarbas.

AsianDating säger sig ha över 2 miljoner medlemmar, vilket är mycket. Hur snabbt kan du hitta din asiatiska kvinna och ta henne till Sverige?

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa asiatiska kvinnor. Skapa en profil på AsianDating och du kan kontakta fler än 4 500 000 registrerade användare! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?

I

5236+ online

Söta asiatiska kvinnor över hela världen
Webbplatsen med flest asiatiska tjejer
Registrera dig på bara några minuter
Kan användas gratis och betald