Filippinsk fru i Sverige

by | Filippinsk dejting

Det finns massor av filippinska kvinnor i Sverige. Lyckligtvis ökar det din chans att få en filippinsk fru. Hur många är det, och vad gör de egentligen här i Sverige?

Enligt statistik från Wikipedia och Statistiska centralbyrån finns det mer än 3374 (2014) filippinier i Sverige, varav många är kvinnor. De är här av olika anledningar – för att jobba, studera eller av någon annan anledning.

Faktum är att de är här. Många av dem jobbar som au pair, så det kan vara svårt att träffa dem i verkligheten. När man tänker på antalet personer på Filippinerna (över 100 miljoner) så är det inte så konstigt att någon av dem hittar till Sverige.

Här hemma har vi det riktigt bra ställt, och ett au pair-jobb kan betyda hela världen för en filippinsk tjej. Det ger henne möjlighet att skicka pengar till familjen där hemma, vilket har stor betydelse för henne själv, men självklart också för familjen.

imlönen för en kvinnlig arbetare på Filippinerna som jobbar som servitris eller städerska ligger vanligtvis under 2-3 kronor.

I

4856+ online

Underbara filippinska tjejer över hela världen
Extremt många medlemmar här inne
De filippinska tjejerna vill särskilt ha svenska män
Kan användas gratis och betald
I

4911+ online

Vackra singelkvinnor från HELA världen
Det finns särskilt många asiatiska tjejer här inne
Ett av de billigaste premiummedlemskapen
Kan användas gratis och betald

Filippinsk fru – hur hittar jag en sådan?

Det kan du göra på flera sätt. Det första är att träffa en filippinsk kvinna i verkligheten och börja dejta henne. Men det kan vara svårare än så, och hur exakt hittar man en filippinsk kvinna? Och hur lång tid kan det ta innan man lyckas?

Här på Lycklig Kärlek har vi ett annat tillvägagångssätt. Vi rekommenderar alltid våra läsare att använda sig av dejtingsajter. Detta gäller även när du ska hitta och träffa din filippinska fru. Det gör vi eftersom möjligheterna är nästan oändliga.

Vi skulle till och med gå så långt och säga att det är bättre att använda till exempel Filipino Cupid eller någon annan sida än att spendera tid på att söka utanför internet. Kvinnorna du träffar här är nämligen redan intresserade av att hitta en partner. Annars hade de väl inte registrerat sig på en filippinsk dejtingsida?

Vi hoppas att detta kommer att hjälpa dig vidare i ditt sökande efter en filippinsk fru. Om inget annat så hoppas vi på Lycklig Kärlek att detta inlägg kan ge dig idéer eller inspiration om hur du ska gå vidare!

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa Filipinsk fru. Skapa en profil på FilipinoCupid och du kan kontakta fler än 4 500 000 registrerade användare! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?