Thai Dejting

by

De bästa thailändska dejtingsidorna

Thai Dating är inte direkt ett nytt fenomen. Det har funnits i många år, och många kvinnor från Thailand träffas och dejtar svenska män och lever sedan lyckligt tillsammans.

Många thailändska kvinnor tycker att svenska män är oemotståndligt attraktiva. I Thailand finns fortfarande de traditionella könsrollerna där mannen går till jobbet och kvinnan städar huset. Det är därför väldigt intressant för många svenska män som varit singel länge att hitta en söt och vacker thailändsk kvinna. Om du ändå har levt ensam länge, varför inte börja med thailändsk dejting och hitta en thailändsk kvinna?

Här på redaktionen har vi en hel del erfarenhet av thailändsk dejting på nätet, och jag har personligen träffat kvinnor via olika thailändska dejtingsajter.

(Det är mycket enklare än du tror – du kan börja använda thailändsk dejting på bara några minuter om du fortsätter att läsa!)

Träffa thailändska kvinnor med Thai Dating

Om du har en liten dröm om att träffa och dejta en kvinna från Thailand har du kommit till rätt ställe. Internet har (nästan) oändliga möjligheter i detta ämne, och vi hjälper dig att hålla kursen så att du inte går vilse på vägen.

I

4996+ online

Stort fokus på söta thailändska kvinnor
Du hittar extremt många asiatiska kvinnor
Kvinnorna är mycket nöjda med svenska män
Kan användas gratis och betald
I

5236+ online

Söta asiatiska kvinnor över hela världen
Webbplatsen med flest asiatiska tjejer
Registrera dig på bara några minuter
Kan användas gratis och betald
I

4911+ online

Vackra singelkvinnor från HELA världen
Det finns särskilt många thai tjejer här inne
Ett av de billigaste premiummedlemskapen
Kan användas gratis och betald

En av de viktigaste faktorerna för din framgång är helt enkelt antalet aktiva medlemmar. Ju fler aktiva medlemmar du kan “välja” bland, desto större chans har du att hitta just den kvinna du vill tillbringa din tid med.

Dessutom kan det finnas många anledningar till varför kvinnor från Thailand vill börja dejta utomlands. Det är dock förståeligt att många kvinnor vill komma hit. Vi har en hög levnadsstandard, många ekonomiska möjligheter och arbetstillfällen, ett stort skyddsnät och mycket mer än Thailand.

Thai Dating – Här hittar du de bästa webbplatserna för Thai Dating

Utbudet av thailändska dejtingsidor, och asiatiska dejtingsidor i allmänhet, är enormt. En enkel googlesökning på “thai dating” ger mer än 135 000 000 resultat. Lycka till med att söka igenom allt!

Vi har gjort det väldigt enkelt för dig här. Vi har hittat 3 dejting webbplatser som är exceptionella att använda för att bara thai dejting. Alla tre har testats personligen av mig och du kommer utan tvekan att dra nytta av dem!

ThaiCupid

ThaiCupid är ett säkert val för dig som vill börja med thailändsk dejting så snart som möjligt. De har mer än 3 miljoner medlemmar, varav många är thailändska kvinnor – det är många!

Webbplatsen fokuserar uteslutande på att sammanföra kvinnor från Thailand med män från andra länder. Detta innebär att de flesta kvinnor som anmäler sig har en tidigare önskan om att flytta till ett annat land. Annars skulle de vara på en lokal dejtingsajt, eller hur?

En liten hemlighet: svenska män är extremt eftertraktade här!

Om du registrerar dig här kostar det ingenting – men jag rekommenderar att du köper ett medlemskap. Med en sådan kan du skriva till så många olika kvinnor som möjligt.

AsianDating

AsianDating är också ett bra ställe att börja ditt thailändska dejtingäventyr på. Som namnet på webbplatsen antyder är det en webbplats som uteslutande fokuserar på asiatisk dejting (inklusive thailändsk dejting). Det betyder att majoriteten av kvinnorna här kommer från Asien, och naturligtvis från Thailand.

På hemsidan hittar du mer än 4,5 miljoner medlemmar, vilket är väldigt många. Som tur är är det ganska lätt att filtrera bland medlemmarna, så att du enkelt och effektivt kan hitta thailändska kvinnor.

Med 4,5 medlemmar finns det mycket att välja mellan. Webbplatsen är också bra att använda om du är intresserad av att träffa kvinnor från andra länder än Thailand – till exempel Filippinerna eller Indonesien.

InternationalCupid

InternationalCupid är, liksom de två ovanstående, ett riktigt bra alternativ för thailändsk dejting. Även om namnet på webbplatsen kanske inte låter som den mest uppenbara platsen för att hitta thailändska kvinnor – gör inga misstag. Det är en webbplats som fokuserar på internationell dejting i allmänhet.

Med mer än 4 000 000 medlemmar hittar du också ett stort antal kvinnor från Thailand som alla söker kärlek utanför Thailand. På denna webbplats är det också mycket aktivitet och många nya medlemmar ansluter sig varje dag.

Även om den inte enbart fokuserar på thailändsk dejting är den definitivt värd ett försök. Du kan hitta medlemmar från hela världen här – och vem vet, du kanske till och med vill träffa en kvinna från ett annat land… om du ser något som du gillar!

Thai Dating – hur thailändska kvinnor är

Kvinnor från Thailand är inte riktigt samma “kast” som kvinnor här hemma. Här har kvinnor länge varit på arbetsmarknaden och arbetat precis som männen. I Thailand är könsrollerna i hemmet ofta mycket mer traditionella.

Detta innebär att en thailändsk kvinna förmodligen inte alls skulle ha något emot att vara hemmamamma. Hon kan sköta städningen, tvätten, barnpassningen och kvällsmaten (thaimat är förresten utsökt).

Det finns också vissa kulturella skillnader mellan Sverige och Thailand. I Thailand är människor oerhört angelägna om att finnas där för sin familj – känslomässigt, ekonomiskt och fysiskt. Familjen betyder helt enkelt ALLT. Du kommer också att upptäcka detta om du har turen att hitta och träffa en thailändsk kvinna. (Du kommer att vinna VÄLDIGT många poäng hos henne om du kan bidra till hennes familjs ekonomiska situation i Thailand, om det är nödvändigt förstås).

Du kan läsa mer om thailändska kvinnor här, om du vill.

Slutliga tips för dig som är seriös när det gäller thai dating

När du har hittat den webbplats du vill använda för thailändsk dejting måste du komma ihåg några saker. Den ska vara så attraktiv som möjligt för att intressera alla thailändska kvinnor som besöker den.

På de flesta webbplatser måste du först fylla i information om dina fysiska egenskaper. Till exempel hårfärg, hudfärg, vikt, längd, ögonfärg och så vidare – och som tur är fylls detta i ganska snabbt.

Därefter måste du ange dina personuppgifter och det är här du måste använda din kreativitet och fantasi. Du måste beskriva dig själv. Vad gör du? Vad gillar du att göra på helgerna? Vilken är din favoritmat? Har du några hobbies?

Du känner dig själv bäst: ta fram författaren och sälj sedan dig själv. Naturligtvis ska du inte ljuga eller “hypea” – din framtida thailändska kvinna ska tycka om dig för den du är. Dessutom är det viktigt att de andra medlemmarna får ett gott intryck av dig.

Om jag skulle sammanfatta det viktiga i en enda mening skulle det vara: Få ut det mesta av din profil när du dejtar thailändare.

Framhäv dina goda sidor med snygga bilder

Du har säkert hört det förut. En bild säger mer än tusen ord, och i många avseenden är det ganska klokt att komma ihåg. Detta gäller särskilt för thailändsk dejting.

Det allra första som kvinnor ser innan de ens kommer till din profil är din profilbild. Din profilbild visas i sökresultaten bland andra manliga profiler – så du bör göra allt du kan för att sticka ut. Din profilbild är det viktigaste i detta sammanhang!

Jag skulle verkligen inte rekommendera att du använder en selfie som är tagen ur en grodperspektiv, där du kan se din dubbelhaka. Det är inte coolt. Använd i stället en bild där du kan visa mer än ditt ansikte – kanske där du gör något som kan vara intressant för betraktaren.

Se det så här: din profilbild ska “locka” kvinnor att vilja se mer och få dem att klicka sig vidare till din profil.

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa Thailänsdska kvinnor. Skapa en profil på ThaiCupid och du kan kontakta fler än 3 000 000 registrerade användare! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?

I

4996+ online

Stort fokus på söta thailändska kvinnor
Du hittar extremt många asiatiska kvinnor
Kvinnorna är mycket nöjda med svenska män
Kan användas gratis och betald