• You are here:
  • Home »

Ryska kvinnor – kontakta, träffa och dejta ryska kvinnor

Ryska kvinnor - varför?

Det blir allt populärare för svenska män att dejta ryska kvinnor – och det finns det goda skäl till. Tidigare har det varit förknippat med fördomar, men den tiden är lyckligtvis förbi.

Ryska kvinnor ser mycket potential hos svenska män och deras värderingar, och fler vill därför inleda ett förhållande. Kan ryska kvinnor inte hitta ett förhållande i Ryssland? – Jo, och det sker naturligtvis också i stor omfattning.

Ryska mäns värderingar skiljer sig mycket från kvinnornas, och – beroende på kvinnans geografiska läge – kan sociala problem vara involverade. Många ryska män har bland annat hög alkoholkonsumtion och ser inte sin kvinna som hon gärna vill ses. En älskad partner, och inte bara någon man råkar dela sitt liv med.


Ryska kvinnors fysiska utseende

Det är inte någon hemlighet att ryska kvinnor är kända för sitt vackra utseende. De är vackra och det är de själva också medvetna om. De får ofta höra det och är mycket måna om sitt utseende. De tycker nämligen om att vara vackra - vem gör inte det?

Ett välkänt ryskt citat lyder "Beauty will save the world" (Skönhet kommer att rädda världen). Det har den ryske författaren/filosofen Fjodor Dostojevskij sagt, sägs det.

Genom historien har Ryssland invaderats från både öst och väst, och människor från hela världen har bott och bor i Ryssland. Nuvarande ryska människor har ärvt sitt utseende från tidigare generationer, precis som alla andra. Så varför anses de vara några av de vackraste människorna i världen?

Till och med idag bor det människor från mer än 100 olika nationaliteter i Ryssland, och det finns 27 så kallade "co-official" språk. Det vill säga det finns 27 variationer av ryska.

Tittar man på det "genomsnittliga" ryska kvinnoansiktet, så finns det några tendenser som kommer igen. I grund och botten är det en bra "mix" av karaktärsdrag från både väst och öst. Ett av huvuddragen är deras höga kindben, vilket är ett internationellt erkänt "jag är snygg"-drag. Dessutom har de ett "runt" ansikte, fin ljus hy med gröna/blå eller grå ögon. Ryska kvinnor har oftast mörkblont eller svart/brunt hår.


Vacker rysk kvinna med blont hår.


Ryska kvinnor söker svenska män

Det gör de bland annat över internet och det finns många olika webbplatser du kan använda dig av. Om du har bestämt dig för att hitta en rysk kvinna kommer du att behöva betala för användning av sidorna. Men vad gör ett par hundra kronor när du kan hitta din kärlek?

De flesta sidor är prenumerationsbaserade, vilket är enkelt och överskådligt. Vi rekommenderar DENNA sida, med medlemspriser som är ganska överskådliga.

Du kan få en månads medlemskap från 11€ per månad (vid köp av 12 månaders medlemskap). Ju längre medlemskap du köper desto större rabatt kommer du att få. Genom att köpa ett 3 månaders medlemskap sparar du hela 33% - jämfört med om du köpte en månads medlemskap 3 gånger. Detsamma gäller vid köp av 12 månaders medlemskap - här sparar du hela 67%!

Vi rekommenderar alltid de intresserade att köpa ett medlemskap med minst 3 månaders löptid - om du är seriös i ditt sökande. Det är nästan omöjligt att skapa kontakt, utbyta meddelanden och komma överens om att träffas på bara en månad. (Om du dvs inte kan skicka meddelanden fram och tillbaka under hela dagen, varje dag).

Det är väldigt få människor som har tid för detta - och så kommer brevväxlingen att fortsätta under längre tid. Vår erfarenhet säger att det behövs minst tre månader för att brevväxlingen ska ge resultat (Det ska ju också vara en kvinna som är intressant för dig).

Om du vill vara på den säkra sidan bör du skaffa dig en prenumeration för ett helt år. (De har över en miljon medlemmar på Russian Cupid, som jag kan rekommendera att du använder).


Ryska kvinnor är vackra och har timglasfigur

Ryska kvinnor har inte bara ett snyggt ansikte. Många av dem har också en naturligt vacker kropp - "päronformen" eller "timglasfiguren". Denna form är naturligt mer tilltalande än "äppelformen" då päronformen tyder på höga nivåer av det kvinnliga könshormonet östrogen.

Det får dem att se mer kvinnliga och feminina ut. Här i väst finns det många kvinnor som har "äppelformen" (med en stor mage), och det är en naturlig indikation på att personen har mer testosteron. (Det är inte nödvändigtvis sant, men så verkar det vara).

Ju fler medlemmar du hittar på en datingsida, desto större är din chans att lyckas

LyckligKärlek

Ryska kvinnor vill gärna ha en MAN

Du kommer inte plocka så många poäng hos ryska tjejer om du öppet berättar om ditt senaste manikyrbesök. Det rekommenderas inte att du klär dig som sida 2 i modemagasin för män, och så kommer hon inte att uppskatta att höra dig fråga om det finns mer fuktkräm.

Var en machoman (läs: INTE en manschauvinist). Det kan ryska kvinnor gilla. För att göra en lång historia kort; "En man ska vara en man och det kan betyda många saker". En man är en man när han är trygg i sig själv, klarar av hårt arbete och visar sin käresta var skåpet ska stå.

Du ska visa dig som mannen i förhållandet - det betyder till exempel att du öppnar och håller dörren och att du behandlar din ryska fru som en äkta prinsessa.

En isdrottning


Ryska kvinnor - vilka värderingar har de?

Ryska kvinnor har många av samma värderingar som svenska kvinnor har, men är rätt unika. En anmärkningsvärd värdering är att ryska kvinnor är mycket kärleksfulla och de älskar sin man och familj väldigt mycket. De lägger stor vikt vid att upprätthålla förhållandet. De kommer att göra mycket för dig och vill tillbringa mycket tid med dig. Här kan svenska kvinnor vara lite annorlunda, eftersom många lägger stor vikt vid personlig frihet och inte vill ha en "uppvaktande" man.

Ryska kvinnor älskar sin familj, och kommer högst sannolikt snabbt - från början av relationen - att behandla dig som en make.

 

Ryska kvinnor vill dejta svenska män

De är uppriktigt intresserade. Du kommer snabbt att få meddelanden från intresserade kvinnor. Du kan gå in på deras profiler, se bilder och läsa om dem. De seriösa profilerna kommer att vara ordentligt ifyllda - kom ihåg att läsa vad de är ute efter hos en man och anpassa ditt meddelande efter den rysska kvinnans dating -profil. De flesta upptäcker faktiskt om du skapar ett meddelande och skickar kopian till alla andra tjejer också. Det måste vara personligt.

Kom ihåg att ryska tjejer är ofta mycket självständiga och envisa!


Vill du träffa tusentals ryska kvinnor?

Det har aldrig varit lättare att träffa en tryska kvinna - och få henne hem till Sverige. Det första jag rekommenderar att du gör är att registrera dig för en dejtingsajt där det finns massor av ryska singlar - som alla söker kärlek utomlands!

>