Italienska Kvinnor söker Svenska Män

by | Internationell dating

Italienska Kvinnor söker Svenska Män

Allt fler italienska kvinnor börjar söka kärleken utanför Italien. Män från de nordiska länderna, och i synnerhet Sverige, är ganska eftertraktade. Det är till stor del unga italienska kvinnor. Italiensk dejting är i ropet.

I Italien finns det en del korruption, en känsla av hopplöshet och brist på jobb. Detta är en av orsakerna till att kvinnor från Italien väljer at dejta utanför landets gränser. Det saknas helt enkelt politisk vilja att satsa på de unga i landet.

I

3945+ online

De vackraste kvinnorna från hela världen
Kvinnorna har en stor vilja att hitta en svensk man
Skapa din användare på mindre än 2 minuter
Kan användas gratis och betald
I

4911+ online

Vackra singelkvinnor från HELA världen
Kvinnorna älskar svenska män
Ett av de billigaste premiummedlemskapen
Kan användas gratis och betald

Italienska kvinnor är snygga, exotiska och passionerade

Om du har varit i Italien har du nog lagt märke till italienska kvinnors utseende. Ofta lättklädda (eftersom det är ju ganska varmt i Italien), med svart hår och en vacker solbränna som tar en hel sommar att uppnå här hemma. Det kan man väl kalla ett exotiskt utseende!

Har du någonsin hört en italiensk familj gräla om något – kanske bara i en film eller tv-serie? Det gestikuleras mycket, det skriks och argumenteras så svetten stänker. Det är ren passion och det är relativt vanligt i italiensk kultur.

Italienare (och italienska kvinnor) är som regel alltid mycket trevliga, gästvänliga och kommer att göra allt i sin makt för att hjälpa en nära vän, familj eller sin partner. Jag skulle dock råda dig att inte utnyttja detta, annars kommer du råka ut för en äkta italiensk ilska, som du sent kommer att glömma… Försök så mycket du kan att inte göra din italienska käresta arg, så att hennes passion kan användas till betydligt trevligare saker i stället.

Du behöver aldrig gå hungrig till sängs med en italiensk partner

Mat är en viktig del av italiensk kultur. Var beredd på massor av läcker pasta, pizza, köttbullesoppa (och vin!), och mycket mer.

Det kan låta som en dröm, men det är inte långt ifrån verkligheten. Familj som samlas kring matbordet är en viktig del av italiensk kultur, och du kan känna dig lyckligt lottad om du blir bjuden hem på familjemiddag hos mormor. Där kommer du serveras 4 olika rätter, och så måste du äta tills du inte orkar mer. Därefter ska du äta lite mer.

Eftersom mormor kommer att säga att du inte äter tillräckligt…

Om du själv kan laga mat (utan att det behöver vara någon festrätt – en god pastarätt med köttsås blir perfekt) kan du imponera på din italienska partner. En snabb väg till hennes hjärta är genom hennes mage (kanske det är likadant med dig?)

Så träffar & dejtar du italienska kvinnor

Det finns riktigt många olika dejtingsidor på Internet, också specialiserade på internationell dejting, som inkluderar italiensk dejting. Jag skulle inte rekommendera att man använder en specialiserad italiensk dejtingsida, såvida man inte talar italienska och har för avsikt att flytta permanent till Italien. De flesta italienska kvinnor på dessa specialiserade italienska dejtingsidor är med högsta sannolikhet inte intresserade av att flytta till exempelvis Sverige – annars skulle de väl söka partner på en internationell dejtingsida?

Du kan med fördel prova InternationalCupid– en stor internationell dejtingsida som drivs av ett välrenommerat företag. De driver en rad olika webbsidor och har många års erfarenhet. Det är en snygg, användarvänlig sida, perfekt för att påbörja ditt italienska dejtingäventyr. De använder den senaste tekniken (och du kan även ladda ner en mobilapp).

 Samtidigt som jag skrev den här artikeln gick jag in på sidan för att se hur många kvinnliga medlemmar som faktiskt kom från Italien. Sökningen gav över 800 träffar. Det är alltså en del, och torde vara tillräckligt även för den mest kräsne. En del av dem hade tydligen registrerat sig nyligen, vilket tyder på att det regelbundet kommer nya varje vecka. Lycka till med din dejting!

Peter

Peter

Direktör på LyckligKärlek

Jag heter Peter och äger LyckligKärlek. Jag har en rekommendation till dig om du vill träffa Italienska kvinnor. Skapa en profil på CharmRomance och du kan kontakta hundratusentals medlemmar! Hur många kvinnor kommer DU att kontakta?

I

3945+ online

De vackraste kvinnorna från hela världen
Kvinnorna har en stor vilja att hitta en svensk man
Skapa din användare på mindre än 2 minuter
Kan användas gratis och betald